Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


31.10.2014

Державтоінспекція області звертається до учасників дорожнього руху


Державтоінспекція області звертається до очевидців та свідків


Державтоінспекція області звертається до учасників дорожнього руху

У провадженні Слідчого управління УМВС України в Полтавській області знаходяться матеріали досудового розслідування за ознаками кримінального провадження, передбаченого частиною 3 статті 286 КК України.

 Досудовим розслідуванням встановлено, що 17.10.2014 р. о 16.30 у світлий час доби, по автодорозі сполученням Київ-Харків-Довжанський від м.Києва у напрямку м.Харкова рухався ав-ль «Кіа Ріо», під керуванням водія 1988 р.н. мешканця м.Київ.

 В цей же час у зустрічному напрямку, рухався автомобіль ВАЗ-211400, під керуванням водія 1956 р.н., мешкав у Полтавському районі.

 В районі 312 км. вказаної автодороги у Решетилівському районі сталося зіткнення зазначених автомобілів.

 Внаслідок ДТП водій та пасажир ав-ля ВАЗ-211400 1958 р.н., загинули на місці пригоди. Водій автомобіля «Кіа Ріо» та два пасажири цього автомобіля отримали тілесні ушкодження.

 У провадженні Слідчого управління УМВС України в Полтавській області знаходяться матеріали досудового розслідування за ознаками кримінального провадження, передбаченого частиною 2 статті 286 КК України.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В одной из областей ради эксперимента отменят ГАИ

 17.10.2014 р. о 18.00 по вулиці Дмитрова у напрямку вулиці Горького у смт. Диканька рухався ав-ль «Фольксваген Транспортер», під керуванням водія 1966 р.н., мешканця смт. Диканька, який перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння скоїв наїзд на велосипедистку 1977 р.н., мешкала смт. Диканька, що рухалася у попутному напрямку. Внаслідок ДТП велосипедистка загинула на місці пригоди.

 Державтоінспекція області звертається до очевидців та свідків вище зазначених дорожньо-транспортних пригод з проханням, надати інформацію, що стосується кожної з них за телефонами: (0532) 59-07-25, або 102.



Схожі матеріали:
👁 811
Категорія: Актуально
Теги: Державтоінспекція, Полтавщина




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ