Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


04.07.2016

Інформацію про наявність безкоштовних ліків зроблять публічною


Інформаційний ресурс з даними про безкоштовні ліки планують запустити вже у вересні цього року


Інформацію про наявність безкоштовних ліків зроблять публічною У Полтаві планують створити сайт, який міститиме інформацію про наявні в закладах охорони здоров’я безкоштовні ліки Проект сайту обговорили голова обласної ради Олександр Біленький, його заступник Анатолій Ханько, директор Департаменту охорони здоров’я Віктор Лисак, заступник директора БО «Світло надії» Сергій Жук та виконавчий директор ГО «Інститут аналітики і адвокації» Юрій Нестуля.

На думку Олександра Біленького, інформаційний ресурс, на якому будуть у вільному доступі дані про всі препарати, які закуповуються за бюджетні кошти, зніме всі спекуляції навколо розподілу безкоштовних ліків і покаже реальну картину потреб у них тяжко хворих.

Сайт потрібно створювати «з нуля», бо вже існуючі сайти або не досконалі та мають технічні недоліки, або вузькоспеціалізовані, - вважає експерт платформи PROZORRO Юрій Нестуля.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Лубенщині зареєстрували понад 11 тис. платників податків

Віктор Лисак підтримав ініціативу і запропонував реалізувати цей проект на базі онкологічного відділення Полтавської обласної лікарні.

Інформаційний ресурс з даними про безкоштовні ліки планують запустити вже у вересні цього року.
 
За матеріалами Полтавської обласної ради


Схожі матеріали:
👁 910
Категорія: Актуально
Теги: Лисак, здоров’я, ліки




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ