Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


02.07.2024

Яке верстатне обладнання краще для професійної обробки металу?


Найпоширенішими вважаються ручні установки.


Сьогодні на виробничих підприємствах активно вводитися в експлуатацію обладнання різних типів та верстатні комплекси для обробки твердих матеріалів. Порівняно недавно такі складні технічні засоби застосовувалися виключно на великих заводах. Зараз їх можна зустріти в цехах будь-якої продуктивності, і навіть в умовах кустарних майстерень. Це не дивно, адже їхня вартість досить швидко окупається шляхом підвищеної ефективності. Особливо актуально це у випадках, коли доводиться виконувати трудомісткі операції з високими вимогами до якості обробки матеріалів.

Виробничо-торговельна компанія «ДИС-ГРУПП» виконує роботи з виготовлення деталей будь-якого ступеня складності. Є можливість виробляти елементи з підвищеною, зокрема прецизійною точністю. Крім цього, надаються послуги з підбору, продажу, ремонту та обслуговування верстатних комплексів. 

Верстатне обладнання для справжніх професіоналів

Серед усього різноманіття профільної продукції особливо виділяються такі категорії товарів:

  1. Верстати токарні комбінованої конструкції. Вони можуть працювати як з металом, так і з деревом. Відмінно підходять для надання певної форми, обточування основ, а також нарізування різьблення. 

  2. Фрезерні верстати по металу. Використовуються для обробки деталей будь-якого ступеня складності зі сплавів (сталь, чавун тощо). Внаслідок можливості змінювати положення фрез у просторі вдається справлятися з такими непростими завданнями, як виготовлення спіралей, пружин, проточування найтонших пазів. 

  3. Шліфувальні верстати. Вони призначені для полірування та шліфування вже повністю готових виробів. Крім того, вони допомагають змінювати форму деяких деталей як усередині, так і зовні.

  4. Свердлильні верстати. Можуть бути універсальними, вузькоспрямованими чи спеціалізованими. Інакше кажучи, з їх допомогою можна обробляти елементи у величезній кількості на потоці, виготовляти однотипні болванки чи здійснювати паралельно відразу кілька робочих процесів. 

  5. Зубообробні верстати. Це спеціальна техніка розрахована на створення деталей з численними зубцями. Наприклад, шестерні, зірочки, колеса, зубчасті вали та інші. 

До того ж існують стругальне верстатне обладнання, яке вміє знімати стружку з різних площин вздовж і впоперек. 


верстатне обладнання

Гнучкі верстати

На цій категорії варто зупинитися трохи докладніше. У неї входять машини, здатні згинати металеві листи, формуючи з них вироби складної конфігурації. Принцип роботи таких агрегатів може бути гідравлічний, електричний чи механічний. 

Виділяють три базові різновиди верстатів для згинання, а саме:

  1. Гільйотинні. Вирізняються підвищеною точністю робіт. 

  2. Карусельні. Вони трохи менш точні, але здатні згинати великі деталі.

  3. Сегментні. З їхньою допомогою вдається згинати прокатні листи металу в надзвичайно складні геометричні конфігурації.

Найпоширенішими вважаються ручні установки. Їх нерідко можна зустріти навіть у домашніх умовах чи території невеликих майстерень. В цілому, технічні засоби даного виду можуть знадобитися головним чином для покрівельних і кроквяних елементів, формування вентиляційних проходів. Також, на малих та великих будівельних майданчиках виникає потреба у створенні подібних конструкцій методом листового згинання.

У компанії «ДИС-ГРУПП» можна замовити послуги з виготовлення металевих деталей особливої ​​складності. Фахівці організації з ваших креслень з легкістю виконають роботи, незалежно від обсягів та рівня трудомісткості. Функціонує відділ обслуговування та ремонту. Досвідчені співробітники за необхідності зможуть навчити ваш персонал експлуатації верстатів та іншого обладнання.



Схожі матеріали:
👁 76
Категорія: Прес-реліз
Теги: Верстатне обладнання




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ