Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


19.09.2014

Майже 8,8 млрд.грн. мобілізували до бюджетів органи Міндоходів Полтавщини


Саме про це свідчать підсумки роботи за 8 місяців 2014 року по ГУ Міндоходів у Полтавській област


Майже 8,8 млрд.грн. мобілізували до бюджетів органи Міндоходів Полтавщини

Саме про це свідчать підсумки роботи за 8 місяців 2014 року по ГУ Міндоходів у Полтавській області, відзначив виконуючий обов’язки начальника Головного управління Міндоходів у Полтавській області Василь Храмов, підкресливши, що в тому числі до державного бюджету збір платежів склав понад 6,5 млрд.грн.

 За 8 місяців поточного року до місцевих бюджетів області надійшло платежів в сумі близько 2,3 млрд.грн., в тому числі податку на доходи фізичних осіб – понад 1,5 млрд.грн., платі за землю – майже 361 млн.грн. та єдиного податку – 146,3 млн.гривень.

 Збір платежів в основних сферах економіки тісно пов'язаний з характеристикою економічних показників регіону. В поточному році економічна ситуація в області ускладнилась в промисловому комплексі, сільському господарстві та будівництві. Згідно статистичних даних в цих сферах економіки не досягнуто показників розвитку відповідного періоду минулого року, зокрема, в січні – липні 2014 року проти січня – липня 2013 року у промисловості відставання склало 8,2%, у сільському господарстві – 2,3%, у будівництві – 2,6%.

 Разом з тим, рівень податкових надходжень до зведеного бюджету за січень-серпень 2014 року в сільському господарстві та будівництві не зменшився. Так, в будівництві за 8 місяців 2014 року сплачено до бюджету 420,7 млн. грн. податків і зборів, що на 41,3 млн. грн., або на 10,9% більше, ніж за аналогічний період минулого року. Збільшення податкових надходжень у сiльському господарстві, лiсовому господарстві та рибному господарстві склало 29,4 млн. грн., або 8%.

 Крім того, зріс збір платежів до зведеного бюджету у сфері торгівлі - на 15,4 млн. грн., або на 5,3%. При рості вантажообороту на 8,8% та пасажирообороту на 8,5%, у галузі транспорту, складського господарства, поштової та кур'єрської діяльності збір платежів зріс на 21,6%, або на 53,4 млн. грн. та становить 300,6 млн.грн.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Олімпійський урок в Слободо-Петрівській ЗОШ І-ІІІ ступенів

 Проте, в структурі податкових платежів до зведеного бюджету за 8 місяців 2014 року збір від промислових підприємств області (6,3 млрд. грн.) займає левову частку та становить майже 72% від загальних надходжень.

 Найбільший рівень збору платежів у промисловості забезпечують підприємства добувної промисловості і розроблення кар’єрів – 3,6 млрд. грн., або 58% загальної суми збору платежів в промисловості. Суб’єктами господарювання, що займаються виробництвом коксу та продуктів нафтоперероблення сплачено до бюджетів усіх рівнів 1,4 млрд. грн., або 22,2% платежів у промисловості.



Схожі матеріали:
👁 1038
Категорія: Актуально
Теги: Міндоходів, бюджет, податки




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ