Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


Вчора

Металопластикові вікна від компанії «Екіпаж»: якість та надійність


Віконні та дверні конструкції виготовляються з надійного ПВХ


Металопластикові вікна

Якісні вікна є гарантом не лише краси та енергоефективності, але й зручності, надійності та простоти у використанні. У сучасних реаліях саме такі вікна активно використовуються, як і багато інших конструкцій, та елементи з металопластикового профілю. Замовити виробництво вікон найзручніше на сайті компанії «Екіпаж», де є достатньо пропозицій та варіантів.

Асортимент продукції включає ще й двері, офісні перегородки, захисні ролети, жалюзі та рулонні штори, комірні системи та багато іншого. На сайті https://oknaekipazh.com.ua/ є поділ на категорії з можливістю все оцінити та проаналізувати. Фотографії допоможуть наочно оцінити продукцію та зробити вибір, а консультанти дадуть свої рекомендації та поради.

Якість продукції

Віконні та дверні конструкції виготовляються з надійного ПВХ. Матеріал ідеально підходить під поточні кліматичні умови, завдяки склопакету додатково створюється відповідна енергоефективність.

Конструктивно вікна складаються з наступних елементів:
  1. Профільна система. Основні постачальники – Aluplast та WDS. Серед пропозицій можна знайти варіанти на 3 та навіть 6 камер. Армування завтовшки 2 мм є обов'язковим для створення додаткової надійності та довговічності конструкції. Крім білого забарвлення, є можливість зробити профіль у будь-якому іншому кольорі, включаючи ефект під дерево;

  2. Склопакети. Варіантів достатньо, вибираючи різні параметри захисту від звуку та збереження тепла. Скло може бути сонцезахисним, енергозберігаючим, стійким до ударів і багатьма іншими;

  3. Фурнітура. Надаються рішення від виробника Roto, забезпечуючи ідеальне базове функціонування вікон та дверей. Є можливість використовувати фурнітуру проти зломів, із захистом від дітей та системою провітрювання.
На сайті є можливість скористатися калькулятором, за допомогою якого вдасться провести розрахунки і дізнатися вартість конструкції.

Асортимент компанії «Екіпаж»

Набір пропозицій включає кілька різновидів жалюзі, двері, захисні ролети, комірні системи, офісні перегородки та велику кількість іншої продукції. Завдяки чотирьом заводам з виробництва та збирання є можливість максимально швидко отримати своє замовлення та реалізувати поставлені завдання. За одну зміну виготовляється 4000 конструкцій.

Сертифікована якість всіх елементів та деталей забезпечить надійність та впевненість у всій продукції загалом. Великий досвід роботи з 2006 року дозволяє реалізувати навіть найскладнішу та найнезвичайнішу конструкцію.

Схожі матеріали:
👁 41
Категорія: Прес-реліз
Теги: МЕТАЛОПЛАСТИКОВІ ВІКНА




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ