Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


17.01.2024

Новий німецький комплекс Skyranger 30 для знищення повітряних цілей готовий до серійного виробництва


В основі Skyranger 30 лежить револьверна гармата KCE калібру 30x173 мм, відома своєю величезною вогневою міццю та точністю


нова система ППО Skyranger 30

Німецький оборонний концерн Rheinmetall оголосив, що його нова система ППО Skyranger 30 успішно пройшла випробування та готова до серійного виробництва.

У 2023 році система A1 Skyranger 30 пройшла випробування та бойову стрілянину на полігоні групи компаній Оксенбоден у Швейцарії. Випробування дозволили оцінити продуктивність системи як у стаціонарному, так і в мобільному режимах, що стало значним кроком у її розвитку.

Skyranger 30 A1 є випробувальним стендом зі стратегічною метою – полегшити повну кваліфікацію системи Skyranger 30 A3, яка очікується у 2024 році. Адаптована конструкція A1 сприяє ефективному тестуванню та оптимізації, дозволяючи використовувати різні варіанти замовника з різними радарами та ефекторами.

нова система ППО Skyranger 30

В основі Skyranger 30 лежить револьверна гармата KCE калібру 30x173 мм, відома своєю величезною вогневою міццю та точністю, що відмінно проявила себе навіть у несприятливих погодних умовах. Майбутній Skyranger 30 A3 готовий рішуче протистояти повітряним загрозам, включаючи дрони та безпілотики.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Нові комплекси радіотехнічної розвідки від Infozahyst допоможуть більш ефективно знищувати цінні для ворога системи

Як зазначають у компанії, продумана конструкція системи включає різноманітний набір боєприпасів, високу мобільність і сучасні датчики, що забезпечують як автономну, так і мережеву роботу. Компактна конструкція вежі полегшує інтеграцію з різними пілотованими та безпілотними платформами, такими як колісний бронеавтомобіль Boxer 8×8 від Rheinmetall.
 


Схожі матеріали:
👁 268
Категорія: Технології
Теги: зброя, ппо, система протиповітряної оборони, бронетранспортер




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ