Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


20.06.2024

Опорний заклад Гребінківська ЗОШ І-ІІІ ст. №4: Поїздка у м. Лубни


Педпрацівники закладу відвідали Художню галерею мистецтв Лубенського краєзнавчого музею ім..Гната Стеллецького


Художня галерею мистецтв

Загалом, це була незабутня подорож – одна з тих приємностей, які в цей нелегкий час  рідко трапляються в житті, але залишають багату спадщину прекрасних спогадів. Одна з тих подій, які, на щастя, поєднують хорошу погоду, чудових колег і чарівні місця!

Дякуючи Світлані Сергіївні Божко, голові профспілки Опорного закладу Гребінківська ЗОШ І-ІІІ ступенів 4, педпрацівники закладу відвідали Художню галерею мистецтв Лубенського краєзнавчого музею ім..Гната Стеллецького, де  представлена Всеукраїнська виставка «Лубенська художня весна – 2024».

Цікаву і пізнавальну подорож по виставкових залах провела екскурсовод галереї, ознайомивши з кращими зразками відомих майстрів українського живопису та графіки.


Художня галерею мистецтв
 

Далі відвідали Лубенський краєзнавчий музей ім..Гната Стеллецького, де ознайомились з історією Лубенщини від найдавніших часів до сьогодення.

Побували і в Мгарському монастирі, а на завершення подорожі всіх чекала бургерна «Лубенська слобода», де всі смачно пообідали та задоволені повернулися до рідної Гребінки.

Низький уклін воїнам ЗСУ за відносний спокій та можливість проведення екскурсій та подорожей!
 

бургерна «Лубенська слобода»


Схожі матеріали:
👁 451
Категорія: Шкільний екран
Теги: Художня галерею мистецтв, Лубни




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ