Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


22.10.2014

Передвиборна програма кандидата в народні депутати України Христенка Валерія Івановича


Христенко Валерій Іванович, народився 13 листопада 1949 року в селі Ручки Гадяцького району


Передвиборна програма кандидата в народні депутати України Христенка Валерія Івановича

Христенко Валерій Іванович, народився 13 листопада 1949 року в селі Ручки Гадяцького району Полтавської області, громадянин України, протягом останніх п’яти років проживає на території України, освіта вища, тимчасово не працює, безпартійний, проживає в місті Києві, судимість відсутня, самовисування.

Зважаючи на час, який нині визначає економічне і політичне становище України, враховуючи необхідність захисту інтересів та суверенітету держави, створення відповідних умов для щасливого життя українців, звертаюся до Вас, шановні виборці округу № 151, сприйняти мою передвиборну програму як виклик труднощам та негараздам сьогодення, як заклик до спільного руху до кращого життя та підтримати її.
 
Я добре знаю життя людей і розумію, як зробити його кращим. Суспільство все більше переконується в тому, що у вищому законодавчому органі зобов'язані працювати професіонали, які досконало знають свою справу, мають досвід для комплексної розробки вагомих рішень, які б сприяли економічному зростанню, зміцненню обороноздатності країни, підвищенню рівня життя.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Повний список кандидатів у депутати Ради у мажоритарному окрузі №151 на Полтавщині

Маючи гарну освіту, відповідні знання, я не можу бути байдужим спостерігачем того, як руйнується держава, скорочується промислове виробництво, зростають борги, погіршується рівень життя населення, деградує моральність.

Чому Вам варто голосувати за мене?

Я добре знаю справжню історію України і близько сприймаю долю свого народу, його прагнення до кращого життя. Маючи великий досвід роботи бажаю використати його в законотворчій роботі для розвитку економіки, підвищення добробуту населення, збереження спокою в державі.

Свої зусилля я спрямую на такі напрямки:

1.Вважаю за потрібне забезпечити вирішення щоденних побутових проблем населення, з якими воно зустрічається у повсякденному житті безпосередньо в кожному населеному пункті, районі чи області.

Це - невідкладна справа!

2.Сприятиму запровадженню національної системи охорони здоров'я, яка б відповідала критеріям потреб та їх задоволення з урахуванням європейських орієнтирів.

ОПИТУВАННЯ: За кого Ви проголосуєте на Виборах до Верховної Ради?

Здоров'я нації - перш за все!

3. Ініціюю розробку національного проекту відновлення промислового виробництва, як основного джерела наповнення бюджету та створення робочих місць, в тому числі товарів широкого вжитку, що сприятиме розвитку малого та середнього бізнесу.

4. Докладатиму зусиль для реформування правової системи. Закон і порядок для кожного громадянина, незалежно від його посади чи соціального статусу.

5. Світ стає жорстокішим у своїх геополітичних проявах. Всіляко сприятиму підготовці  своєї національної інтелектуальної еліти, здатної вести Україну в щасливе майбутнє.

6. Ініціюю та прийму активну участь в розробці та затвердженні програми духовно-національного відродження держави, виховання та заходів забезпечення здорового способу життя населення, з визначенням додаткових джерел фінансування, яке буде спрямоване на ці цілі.

7. Домагатимуся розгляду та визначення пріоритетних галузей промисловості, середнього бізнесу для розробки національних та місцевих програм їх розвитку з метою застосування відповідних інструментів державного регулювання, запровадження інновацій та залучення інвестицій.

Визначення пріоритетів - у всі сфери суспільного життя!

8. Проводитиму активну роботу по встановленню в законодавчому порядку відрахування в місцеві бюджети частини коштів газовидобувними підприємствами на місцеві потреби, на  ремонт та будівництво автомобільних шляхів. Більшу увагу суспільства привернути до використання надр та збереженню довкілля.

9. В основі виконання моїх депутатських повноважень буде діяльність по збереженню та розвитку економічної, соціальної та культурної сфери села як важливої опори держави. Віддаючи належне ключовій ролі селянина, з максимальною увагою буду співпрацювати з сільською інтелігенцією - вчителями, лікарями, працівниками закладів культури.

10. Зобов'язуюся щомісячно звітувати перед своїми виборцями, враховувати їх пропозиції та побажання. Усвідомлюючи особисту відповідальність перед виборцями та Українською державою, обіцяю достойно представляти інтереси трудових колективів та громадян округу.



Схожі матеріали:
👁 1638
Категорія: Актуально
Теги: 2014, Христенко Валерій Іванович, вибори, Гребінка




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ