Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


21.10.2014

Передвиборна програма кандидата в народні депутати України в окрузі № 151 від партії «Опозиційний блок» Радько Віктора Івановича


Радько Віктор Іванович, народився 16 серпня 1971 року в селі Коврай Золотоніського району Черкаської області


Передвиборна програма кандидата в народні депутати України в окрузі № 151 від партії «Опозиційний блок» Радько Віктора Івановича

Радько Віктор Іванович, народився 16 серпня 1971 року в селі Коврай Золотоніського району Черкаської області, громадянин України, протягом останніх п’яти років проживає на території України, освіта вища, директор, КП «Комунсервіс» Червонозаводської міської ради, безпартійний, проживає в місті Лохвиця Полтавської області, судимість відсутня, суб’єкт висування – Політична партія «Опозиційний блок».

Передвиборна програма кандидата в народні депутати України в одномандатному виборчому окрузі № 151 від Політичної партії «Опозиційний блок» Радько Віктора Івановича

Пріоритетними у моїй передвиборній програмі є загальнонаціональні інтереси, захист усіх прошарків населення та на сам перед тих, хто дійсно потребує підтримки. Не бути байдужим до болі нашого народу, а навпаки сприймати її як власну і робити конкретні та практичні кроки по вирішенню всіх нагальних, сприяти докорінному поліпшенню життя людей.

Служити народу – головна роль і місія нашої держави. Політика має стати реальним механізмом погодження та захисту інтересів різних суспільних груп. Я – за суспільство, в якому люди відчуватимуть себе у безпеці. За підвищення ефективності роботи, а в деяких випадках, за формування нової дієвої системи роботи правоохоронних органів. Особливої уваги потребує судова система, яка повинна бути реформована таким чином, щоб надійно захищати громадянина від незаконного переслідування і несправедливого осудження.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Передвиборна програма кандидата у народні депутати України в одномандатному виборчому окрузі №151 Івасика Сергія Сергійовича

У разі обрання мене депутатом Верховної Ради України зобов'язуюся:

1. Гідно представляти і захищати інтереси округу, сприяти прийняттю на сесіях рішень, спрямованих на реалізацію наказів і пропозицій своїх виборців.
2. Вирішувати ваші питання у Верховній Раді України.
3. Бути доступним для своїх виборців.
4. Особливу увагу приділяти  молоді, ветеранам війни і праці, інвалідам, пенсіонерам,  багатодітним та малозабезпеченим сім'ям
5. Брати активну участь у вирішенні питань благоустрою округу і міста.
6. Регулярно звітувати виборцям про роботу у Верховній Раді України.

Я розумію: виведення економіки, всіх параметрів життя на більш високий рівень цивілізації вимагає максимальної практичної підтримки. Це розуміння спонукало мене дати згоду балотуватися кандидатом у депутати Верховної Ради України. Отримавши вашу високу довіру, в першу чергу зобов'язуюся вирішувати насущні проблеми моїх виборців і жителів 153 округу.

Серед першочергових завдань:

Продовження створення нових робочих місць на Полтавщині. Законодавчо підтримати працевлаштування молоді та людей передпенсійного віку і інвалідів.

Гідна заробітна плата. Забезпечити справедливість в оплаті праці шляхом встановлення співвідношення мінімальної і максимальної заробітної плати для будь-якої спеціальності і посади.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Повний список кандидатів у депутати Ради у мажоритарному окрузі №151 на Полтавщині

Відмінити пенсійну реформу, яка проведена за рахунок людей. Встановити пенсії за єдиним для всіх (навіть президента) законом. Мінімальна пенсія не нижче прожиткового мінімуму. Розмір пенсії повинен враховувати трудовій стаж і умови праці.

Гарантувати продовольчу безпеку через державну підтримку сільгоспвиробників, як це робиться в Європі і світі. Надати податкові пільги малим та середнім сільгосппідприємствам, фермерським та сімейним господарствам – шлях для ліквідації безробіття на селі.

Законодавча підтримка вітчизняного виробника в створенні безперервного циклу: вирощування- переробка- реалізація сільгосппродукції в країні та за її межами.

Безкоштовна і доступна медицина і освіта. Фінансування освіти,медицини і культури, заробітна плата їх працівникам повинні бути захищеними статтями бюджету.

Розширити повноваження органів місцевого самоврядування.

Зняття недоторканності з суддів, депутатів, президента. Прийняття закону про відкликання депутатів всіх рівнів.

Гострі політичні питання, такі як купівля-продаж землі, закон про мови, унітарний чи федеративний устрій, президентська чи парламентська-президентська форма правління та подібні, потрібно виносити на Всеукраїнський референдум.

Я не поділяю своїх виборців за партійною приналежністю, віком, добробутом або національністю. Всіх нас об'єднує одне: зробити все можливе, щоб умови життя у нашому місті, в будь-якому населеному пункті були максимально сприятливі, а округ в цілому — багатим і сильним регіоном.

Майбутнє за нами!



Схожі матеріали:
👁 1646
Категорія: Актуально
Теги: вибори, опозиційний блок, 151, депутат, Радько Віктор Іванович




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ