Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


30.09.2024

Поради щодо вибору пледу з вашими фото, текстами, привітаннями


Ви мрієте про легкий плед? Ідеальним матеріалом стане бавовна


плед

Ви вирішили купити якісний плед? На що звернути увагу, якщо ви хочете зробити правильний вибір незвичайного пледу https://plediki.com/ з вашими фото, текстами, привітаннями?
 
— Зверніть увагу на власні уподобання. Яка фактура, довжина волосин, поверхня виробу вам може сподобатися? Можливо, ви плануєте придбання легкого пледу, а не теплого? Пам'ятайте про те, що фактура, поверхня і вага не мають сильного впливу на ступінь пледа, але в той же час враховувати власні переваги важливо, якщо ви хочете, щоб покупка по-справжньому радувала.

— Малюнок та дизайн повинні вам подобатися. Якщо ви віддаєте перевагу однотонним пледам, вибір виявиться простим. Якщо ж ви шукаєте фактурний виріб з особливим дизайном, з вашими фото, текстами, привітаннями -замовити можна на сайті Плед і Кіт. Дуже важлива однорідність фактури, особливості опрацювання малюнка та його сюжету. Проведіть ретельну перевірку, щоб оцінити якість виробу.

— Перегляньте всі місця згинів. Якщо місця позначені чітко, ворс виявився зваленим чи потертим, термін служби пледу виявиться мінімальним.

— Серед показників низької якості виробу необхідно відзначити витягнуту петлю, клубочок ворсинок, що сплуталися, нерівну в'язку.

- Визначтеся з розміром пледа. Ви мрієте про те, щоб накриватись пледом під час сну? У цьому випадку його розмір повинен бути більшим, ніж ваш підковдра. Якщо ви бажаєте просто закутатись у плед, спробуйте обернути його навколо себе. Ви повинні зуміти закутатись і при цьому не розтягнути тканину.

— Оцініть стан крайового оздоблення пледу. В обов'язковому порядку край повинен бути обшитий стрічкою або тасьмою, оброблений ниткою, що відрізняється великою текстурою, або прикрашений звисаючими кісками. Тесьма повинна бути однаковою ширини, нитка повинна відрізнятися хорошим кріпленням на кінцях, кіски повинні бути виконані в одному розмірі і відрізнятися тугою скрученістю.

— Ви мрієте про легкий плед? Отже, ідеальним матеріалом стане бавовна. Вибираючи теплий плед, віддайте перевагу шерсті або кашеміру.

Тепер ви можете прислухатися до своєї думки: "я куплю плед" і зважитися на гідну покупку!

Схожі матеріали:
👁 85
Категорія: Прес-реліз
Теги: плед, вибор пледу




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ