Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


01.09.2014

Працівники карного розшуку Пирятинщини затримали квартирного крадія


Працівниками карного розшуку Пирятинського райвідділу міліції вдалося встановити особу крадія, причетного до ряду крадіжок


Працівники карного розшуку Пирятинщини затримали квартирного крадія

Нещодавно, завдяки оперативно-розшуковим заходам, працівниками карного розшуку Пирятинського райвідділу міліції вдалося встановити особу крадія, причетного до ряду крадіжок.

Ним виявився 24-річний мешканець міста Пирятина, котрий вже раніше притягувався до кримінальної відповідальності. До приміщень зловмисник проникав через незачинені вікна та двері, забирав з собою переважно грошові кошти.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Лубенська ОДПІ: Реформування податкової системи України

По данному факту розпочато кримінальне провадження за частиною 1 статті 185 Кримінального кодексу України. За даний злочину передбачено покарання у вигляді штрафу від 50 до 100 неоподаткованих мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк до 2-ох років, або позбавленням волі на строк до 3-х років.

Валентина Онищенко, Пирятинський РВ

УМВС України в Полтавській області



Схожі матеріали:
👁 926
Категорія: Актуально
Теги: пирятин, крадій




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ