Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


26.09.2024

Про недопущення вчинення правопорушень говорили з клієнтами пробації


Дільничний офіцер нагадав про відповідальність за скоєння адміністративних правопорушень


Дільничний офіцер

Минулого тижня на запрошення пробаціонерів Гребінківщини старший дільничний офіцер місцевого сектору поліцейської діяльності Дмитро Шумейко провів індивідуальні профілактичні бесіди з клієнтами пробації.

Дільничний офіцер нагадав про відповідальність за скоєння адміністративних правопорушень, роз’яснивши, які саме дії можуть бути кваліфіковані як адмінправопорушення та навівши приклади найбільш поширених у громаді адміністративних правопорушень (порушення правил дорожнього руху, розпивання спиртних напоїв у заборонених законом місцях, поява у нетверезому стані в громадських місцях, виготовлення або придбання самогону та інші). Також правоохоронець наголосив на недопущенні вчинення повторних злочинів.

Подібні зустрічі проводяться в рамках співпраці пробаціонерів і правоохороців з метою профілактики вчинення правопорушень клієнтами пробації, формування в них відповідального ставлення до своїх учинків і розуміння наслідків протиправної поведінки.

Окрім цього працівники служби пробації та дільничні офіцери поліції продовжують проводити спільні перевірки клієнтів пробації за місцем їхнього проживання. Візити здійснюються до тих засуджених, які відповідно до оцінки ризиків мають високий або дуже високий рівень впливу історії правопорушень на протиправну поведінку.

Лубенський районний сектор №1 філії Державної установи "Центр пробації" в Полтавській області


Схожі матеріали:
👁 67
Категорія: Актуально
Теги: дільничний офіцер, Гребінка, пробація




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ