Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


18.07.2014

Сьогодні спецпризначенці батальйону міліції "Полтава" вирушили у зону АТО


Спецпризначенці «Полтави» спеціалізуються на проведенні антитерористичних заходів


Сьогодні спецпризначенці батальйону міліції "Полтава" вирушили у зону АТО

Кращі з кращих, найбільш професійно підготовлених і відважних бійців батальйону міліції «Полтава» відправилися боронити терени нашої держави та забезпечувати охорону громадського порядку на сході країни.

Пройшовши посилений кількамісячний вишкіл та загартувавшись фізично, здобувши належний рівень володіння прийомами рукопашного бою та застосування вогнепальної зброї, вивчивши тактику ведення бою в різних умовах, бійці направилися у зону бойових дій для підтримки своїх полтавських колег-правоохоронців.

Спецпризначенці «Полтави» спеціалізуються на проведенні антитерористичних заходів, веденні бою на відкритій та в лісовій місцевостях, а також у населених пунктах.

«Щоденні посилені тренування дали змогу досягнути оптимального рівня підготовки правоохоронців, що надало можливість вже сьогодні довірити їм виконання покладених на них державою завдань, – зазначив виконуючий обов’язки начальника УМВС України в Полтавській області Іван Корсун. – Тому сьогодні найкращі бійці вирушають в зону АТО для виконання своїх функціональних обов’язків. Україна в небезпеці! І хто, як не ми, повинні захистити свою Батьківщину від агресорів та терористів».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Звіряче вбивство 17-річної полтавки розслідували іноземні екстрасенси

Усі спецпризначенці на 100 відсотків забезпечені належною екіпіровкою, бронежилетами високого ступеню захисту, а також кулезахисними шоломами.

А бійці, які залишилися в Полтаві, продовжуватимуть щоденні нелегкі тренування, аби максимально відшліфувати військову майстерність та якнайшвидше прийти на допомогу тим, хто несе службу сьогодні.

ВЗГ УМВС України в Полтавській області



Схожі матеріали:
👁 1554
Категорія: Актуально
Теги: міліція, АТО, вогнепальна зброя, спецпризначенці, полтава




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ