Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


28.10.2014

Сьогодні в Україні святкують 70-ту річницю визволення від фашистських загарбників


Сьогоднішній день, 28 жовтня 2014 року, є важливою датою для українського народу


Сьогодні в Україні святкують 70-ту річницю визволення від фашистських загарбників

Сьогоднішній день, 28 жовтня 2014 року, є важливою датою для українського народу. Рівно 70 років тому наші відважні та віддані своїй Батьківщині діди звільнили нашу землю від німецько-фашистських загарбників.

До цієї знаменної дати у всіх полтавських навчальних закладах проводяться спеціальні виховні уроки, тематичні лекції, зустрічі учнів та студентів з ветеранами.

Також сьогодні зранку відбулося урочисте покладання квітів до Меморіалу Солдатської слави. Віддати дань та вшанувати пам'ять усіх погиблих героїв прийшли ветерани Полтави, керівництво міста, учні та студенти навчальних закладів, а також небайдужі полтавці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Миргородщині шахрайка ошукала пенсіонерку

У цей день ми схиляємо голови перед пам'яттю загиблих воїнів-визволителів та вклоняємося живим учасникам тих героїчних подій. Подвиг наших ветеранів – це еталон мужності, патріотизму, сили волі та справедливості. Ми зберігаємо правдиву історію великої перемоги нашого народу, адже це складає міцну основу для єдності майбутніх поколінь.



Схожі матеріали:
👁 829
Категорія: Актуально
Теги: україна, визволення від фашистських загарбни




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ