Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


11.05.2023

Сприяємо розвитку національної свідомості у клієнтів пробації Гребінківщини


Після перегляду відеоролика присутні обговорили та висловили свою проукраїнську позицію на підтримку Україні


районний сектор пробації №1

10 травня в приміщенні Лубенського районного сектору пробації №1 провідний інспектор Світлана Жила, з метою розвитку у клієнтів пробації національної свідомості, формування почуття патріотизму, поваги до законів України, усвідомлення ідентичності українського народу, провела захід «Україна на шляху до Європи».

Підоблікові дізналися, що Президент України Володимир Зеленський 8 травня 2023 року підписав указ про відзначення в Україні 9 травня Дня Європи - свята єдності усіх європейців, які знищили нацизм. Цьогоріч Україна вперше долучилася до заходів з нагоди Дня Європи — свята, яке традиційно 9 травня відзначається в Європейському Союзі та інших країнах на знак миру та єдності на континенті.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Спонукаємо клієнтів пробації Гребінківщини до ведення здорового способу життя

Після перегляду відеоролика «9 травня - Міжнародний День Європи» присутні обговорили та висловили свою проукраїнську позицію на підтримку Україні у цей нелегкий час.

Лубенський районний сектор №1 філії ДУ "Центр пробації" в Полтавській області


Схожі матеріали:
👁 301
Категорія: Актуально
Теги: Гребінка, пробація




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ