Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


08.07.2024

TicketsBox: огляд категорій подій та поділ на жанри


Онлайн-платформа ТікетсБокс – це сервіс для покупки квитків на різні події


концерт

Що ви робите, коли виникло бажання сходити на концерт або в кіно? Ми майже впевнені, що ви йдете до каси, щоб купити квиток. А от сучасні театрали та меломани хутчіш заходять на https://ticketsbox.com/, щоб вигідно та просто замовити квитки на ту чи іншу подію.

Якщо ви ще не чули, що то за сайт ТікетсБокс, то варто читати далі. Тут ми вам розповімо про можливості сайту, а також особливості меню.

Як влаштований сайт ТікетсБокс?

Сайт або онлайн-платформа ТікетсБокс – це сервіс для покупки квитків на різні події. Тут можна придбати квитки на музичні заходи, кіно або театральні постановки. Також можна замовити квиток на спортивний матч, для походу в зоопарк або на форум. Загалом в розмаїтті представлені події для різних вікових груп, а також інтересів.

Сайт має зручний та зрозумілий інтерфейс, тому користувач одразу зможете зорієнтуватися в процесі пошуку події. Дуже зручно, що на головній сторінці одразу є афіші подій у хронологічному порядку. Ці афіші також дозволять вам одразу перейти на сторінку з інформацією про захід.

Якщо на головній сторінці ви не можете знайти ту подію, яка була б вам до душі, то переходьте у меню. Значок меню ви знайдете у лівому верхньому кутку і виглядає він як три горизонтальні полоси. Сміливо тисніть на значок і вам відкриється повне меню сайту з повним переліком категорій.

Одразу перед очима з’явиться пункт «Місто», де вам слід вказати своє місто. Нижче ви бачите пункт «Розділи», де є типи заходів.

Щоб було більш зрозуміло, варто зазначити кілька прикладів:
  • Концерт – тут зібрані всі події пов’язані з виступом співаків та музичних гуртів.
  • Театр – в розділі зібраний перелік театральних постановок, балетів тощо.
  • Кіно – тут ви зможете обрати підходящий фільм для перегляду самостійно, сім’єю чи з коханою людиною.
  • Для дітей – в цьому розділі є всі події, які можна переглянути дітям або сім’єю.
  • Фестиваль – розділ є переліком заходів, які найчастіше відбуваються в певні сезони, та пов’язані найчастіше з музикою.
Це лише кілька прикладів розділів, які є в меню на сайті ТікетсБокс. Для ознайомлення з подіями, зібраними в них, треба лише натиснути на назву і оглянути запропонований перелік. Не переймайтеся, якщо список подій в тому чи іншому розділі буде пустий – це значить, що дуже скоро там з’являться пропозиції, треба лише трохи почекати.

Нижче ви побачите розділ «Жанри». Якщо ви натисните на «Жанри», то на екрані з’явиться алфавітний перелік, де є різні категорії. Наприклад, поціновувачі рок-музики легко знайдуть тут категорії подій, які відповідатимуть вимогам, а треба лише обрати категорію «рок». Щоб мати уявлення про «Жанри», радимо уважно ознайомитись з даним розділом меню.

Маючи уявлення про можливості меню на сайті ТікетсБокс, ви можете ще простіше та швидше шукати афіші потенційно цікавих подій. А щоб їх не пропустити вже стовідсотково, оформіть підписку і анонси будуть надходити на пошту.

Схожі матеріали:
👁 109
Категорія: Прес-реліз
Теги: АФІША, концерт, кіно




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ