Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


09.09.2024

У Гребінківській службі пробації волонтер провів тренінг з емоційної стійкості


Значну частину заняття психолог присвятив практичним рекомендаціям, як залишитися стійкими у бурхливому сьогоденні


волонтер-психолог Микола Даценко

Цього тижня на запрошення працівників Гребінківської служби пробації волонтер-психолог Микола Даценко провів з підобіковими заняття з елементами тренінгу, присвячене розвитку емоційної стійкості.

Значну частину заняття психолог присвятив практичним рекомендаціям, як залишитися стійкими у бурхливому сьогоденні. Серед іншого, Микола Даценко порадив практикувати самоспостереження, використовувати техніки релаксації, займатися фізичними вправами та дбати про своє здоров’я. Також він надав інструкції, як виконувати дихальні вправи.

«Емоційна стійкість – це не вроджена якість, а навичка, яку можна розвивати протягом усього життя. Кожна людина індивідуальна, і лише вона знає, які методи й вправи підійдуть саме їй. А якщо ви відчуваєте, що вам важко впоратися з емоціями самостійно, не соромтеся звертатися за допомогою до нашого волонтера», - підсумувала заняття провідний інспектор служби пробації Ольга Ласа.

Захід проведено з метою психологічної підтримки клієнтів пробації, підвищення їхньої обізнаності про екологічні методи самодопомоги й виходу із емоційно складних ситуацій.

Лубенський РС №1 філії Центру пробації в Полтавській області


Схожі матеріали:
👁 103
Категорія: Актуально
Теги: волонтер-психолог, волонтер, пробація, Гребінка




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ