Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


14.08.2014

У клініці здорових судин відновлюють після інсульту


Третій курс оздоровлення судин проходить 54-річна Лідія Козуб із міста Гребінка, що на Полтавщині


У клініці здорових судин відновлюють після інсульту

Третій курс оздоровлення судин проходить 54-річна Лідія Козуб із міста Гребінка, що на Полтавщині. 

Каже, нарешті знайшла клініку, що підходить найбільше. — Кілька років тому перенесла інсульт. Земля з-під ніг повзла, з дому на люди не виходила. У моєму місті сказали, що навіть як дуже старатимуся, відновлення займе не менш ніж кілька років, — розповідає. 

Про Клініку здорових судин Уляни Лущик, де ефективно реабілітують після інсульту, Лідія Омелянівна дізналася по телебаченню. — Одразу подзвонила, а тоді поїхала на діагностику. Спершу призначили пігулки, потім — 45-денний курс уколів для судин. 

Після першого уколу в очах розвиднілося. Бо якщо лікувати судини — а судини як ріки, що напувають тіло, то весь організм оздоровиться. Нині Лідія Козуб проходить третій курс лікування. Воно поступово перейшло у профілактику, кажуть лікарі. Уколів роблять щоразу менше. — З'явилися сили, та й результати кращі. Діагностику роблять на початку, всередині і наприкінці курсу. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Фінансовий аналітик про те, що буде з доларом, і в якій валюті краще зберігати свої заощадження

Сама ходжу в магазин, вечорами прогулююся парком біля дому. Раз на півроку приїжджаю у клініку для профілактики. Так треба робити кожному, навіть якщо не хворієте. Якби я почала курс уколів років 10 тому, інсульту не сталося б. Реабілітацію вдома можна проводити лише після курсу лікування у фахівців, каже невропатолог і головний лікар клініки судинних інноваційних технологій Ігор Бабій.

 - Медики лікують судини і мозок, реабілітологи розробляють руки й ноги, навчають долати страх, заново керувати тілом. Ін'єкції для судин оживляють тіло, дають поштовх продовжувати життя далі. Це основа, з якої розпочинають реабілітацію. Від легких вправ поступово переходять до складніших.

Біля ліжка ставлять крісло, на яке хворого спершу садять лікарі. Поступово пацієнт починає сідати сам. Коли уколи позитивно подіють, можна поступово займатися на тренажері. Інсульт — це розплата за байдужість до власного організму. 

Судини завжди повинні бути здорові. Клініка здорових судин м. Київ, вул. Академіка ­Вільямса, 4 Тел.: 0(44) 467 63 89, 0(95) 068 30 74, робочі дні: пн-пт, 8.30–17.30 Запис на консультацію з 14.00 до 17.00



Схожі матеріали:
👁 1215
Категорія: Актуально
Теги: Полтавщина, лікування, Гребінка




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ