Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


17.01.2024

Українські військові інженери створили новий мобільний комплекс ППО встановивши на бронетранспортер М113


М113, гусеничний бронетранспортер, широко використовувався у всьому світі


новий мобільний комплекс ППО

Комбінація спареної автоматичної гармати ЗУ-23-2 з бронетранспортером М113 призвела до створення мобільної системи ППО, здатної вражати повітряні цілі, такі як літаки, вертольоти і безпілотники, що низько летять, а також виконувати функції машини підтримки піхоти.

ЗУ-23-2, зенітна двоствольна автоматична гармата призначена для ураження повітряних цілей, що низько летять, Безпілотників, вертольотів і літаків, що низько летять, а також бронетехніки, для оборони стратегічних об'єктів. ЗУ-23-2 використовується більш ніж 20-ма арміями світу завдяки своїй економічності та простоті експлуатації.

ЗУ-23-2 оснащена двома 23-мм автогарматами і може вражати цілі, що летять низько, на дальності 2,5 км, бронетехніку на дальності 2 км, а також наземні цілі, такі як піхота і легкоброньована техніка.

новий мобільний комплекс ППО

ЗУ-23-2 може вести вогонь двома типами боєприпасів: бронебійно-запально-трасуючим (API-T) і фугасно-запально-трасуючим (HEI-T). Наведення системи озброєння та стрілянина здійснюються вручну за допомогою оптико-механічного прицілу та прямотрубного телескопа.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Британська система ППО ASRAAM здатна вразити 90% повітряних цілей супротивника на дальності 25+ км.

М113, гусеничний бронетранспортер, широко використовувався у всьому світі. Вироблений компанією BAE Systems, він у першу чергу є засобом пересування піхоти у військових діях. Його конструкція включає легкий броньований корпус, що дозволяє йому маневрувати на різній місцевості.

новий мобільний комплекс ППО

M113 модифікований для виконання різних функцій, таких як командування та управління, вогнева підтримка, протитанкові завдання та багато іншого. Він може перевозити до 11 осіб, включаючи водія та командира-навідника. Озброєння M113 може бути різним, але часто включає кулемет M2 Browning калібру .50.

Схожі матеріали:
👁 270
Категорія: Технології
Теги: бронетранспортер, зенітна установка, зброя, Бронетехніка




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ