Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


27.08.2014

В Полтавській області на залізниці травмовано двох осіб


Лише за одну добу в Полтавській області під потяг потрапили двоє людей


В Полтавській області на залізниці травмовано двох осіб

На території обслуговування лінійного відділу на ст. Кременчук УМВС України на Південній залізниці за добу сталося два залізничних травмування.

Так, 26 серпня о 18-45 до чергової частини лінвідділу надійшло повідомлення про те, що біля залізничної колії Південного парку ст. Потоки Південної залізниці лежить невідома жінка.

При виїзді на місце події слідчо-оперативна група встановила особу постраждалої, нею виявилась 59-річна мешканка Комсомольського району Полтавської області. Як пояснила жінка, намагаючись перетнути залізничні колії у невстановленому місці, вона відчула поштовх, від якого впала із залізничного насипу. З діагнозом закрита черепно-мозкова травма, закритий перелом правої ключиці, забій правої половини грудної клітки та колінного суглобу потерпілу госпіталізовано до травматологічного відділення Комсомольської міської лікарні.

Ще один випадок травмування трапився 27 серпня о 01-30. Поблизу ст. Ромодан Південної залізниці під час проведення маневрових робіт тепловозом було травмовано 45-річного мешканця Миргородського району Полтавської області. З діагнозом ампутація нижніх кінцівок чоловіка було доставлено каретою швидкої допомоги до Миргородської центральної районної лікарні. Як саме він опинився під колесами потягу на даний час встановлюють правоохоронці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Під час свят на залізниці трапилось три смертельних травмування

Відомості про дані події внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань та відкрито кримінальні провадження за ч. 2 ст. 276 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки руху або експлуатації залізничного, водного чи повітряного транспорту). Триває досудове розслідування.

Транспортні міліціонери звертаються до громадян з переконливим проханням – бережіть своє здоров’я та життя, а також здоров`я та життя інших людей, адже залізниця є місцем підвищеної небезпеки!

Ігор Гольцов помічник начальника ЛВ на ст. Кременчук із зв’язків з громадськістю



Схожі матеріали:
👁 975
Категорія: Актуально
Теги: залізнична колія, Ромодан, Потяг




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ