Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


27.09.2024

Виховна робота з дітьми Гребінківської територіальної громади щодо протидії булінгу


Для кращого засвоєння інформації з учнями проведено тематичні ігри та змодельовано відповідні ситуації, вручено буклети та плакати


Виховна робота з дітьми Гребінківської територіальної громади

З метою просвітницьких та профілактичних заходів щодо протидії булінгу в дитячому середовищі,  попередження вчинення неповнолітніми адміністративних та кримінальних правопорушень упродовж вересня прокурором Пирятинського відділу Лубенської окружної прокуратури Алещенко Н.П. спільно зі ст. інспектором сектору ювенальної поліції лубенського РВП ГУНП в Полтавській області Куц О.Г. проведено зустрічі з учнями шкіл Гребінківської територіальної громади.

В ході зустрічей проведено роз’яснювальну роботу щодо форм прояву булінгу, його учасників, що робити, коли ти став свідком цього або коли така ситуація трапилася з тобою та передбаченої законодавцем за це відповідальності.


Виховна робота з дітьми Гребінківської територіальної громади
 

Для кращого засвоєння інформації з учнями проведено тематичні ігри та змодельовано відповідні ситуації, вручено буклети та плакати.

Робота на даному напрямку продовжується.

Схожі матеріали:
👁 46
Категорія: Шкільний екран
Теги: Гребінка, БУЛІНГ




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ