Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


Вчора

Запчастини для турбіни: різновиди та їх призначення


Купівля нової турбіни є останньою справою, тому можна постаратися відремонтувати агрегат


Запчастини для турбіни

Турбонагнітач або просто турбіна використовуються в автомобілях для забезпечення потрібного надування повітря, підвищуючи ефективність згоряння палива і тим самим збільшуючи потужність. Але цей агрегат працює під постійним навантаженням, відповідно може вийти з ладу в результаті зношування, поломки або будь-яких механічних впливів.

Купівля нової турбіни є останньою справою, тому можна постаратися відремонтувати агрегат. Запчастини для ремонту та відновлення запропоновані за посиланням https://master.shop/komplektuyuchi-turbin, де є велика кількість різних пропозицій. Представлені якісні елементи, адже низькоякісні запчастини не забезпечать належної роботи турбонагнітач. Завжди є можливість купити оригінальні деталі або якісні замінники.

Картридж

Це серцевина всього вузла, що складається з кількох елементів:
  • корпус підшипника;
  • ротор (вал із робочим колесом);
  • крильчатка;
  • тепловий відбивач;
  • кришка.
Додатково картридж може бути доповнений ремонтним комплектом у вигляді шайб і прокладок. Після встановлення картриджа в турбіну здійснюється балансування ротора на спеціальному устаткуванні. Аналізується наявність вібрацій.

Актуатор

Це пристрій, який рухає лопатки кільця вузла управління зміни геометрії потоку вихлопних газів. Привід керується за допомогою основної електроніки. Вакуумні дроти є мембранними і доповнюються датчиками, які також з'єднані з усією проводкою двигуна.

Ремкомплект

Це стандартний набір деталей під конкретну турбіну, щоб унеможливити ряд типових неполадок. У наборі є такі деталі та компоненти:
  • прокладки внутрішніх елементів;
  • підшипники ковзання;
  • упорні підшипники;
  • кільця для ущільнення;
  • ударні та дистанційні втулки;
  • елементи кріплення.
Деякі виробники роблять стандартизовані ремкомплекти, тому вони можуть підходити під різні турбіни, що значно економить кошти при ремонті.

Крильчатка

Цей елемент розташований на валу у холодній частині турбіни. Він не піддаватиметься сильним температурним вилянням. З її допомогою відбувається нагнітання повітря, що йде від повітряного фільтра та потрапляє потім у циліндри. У основі виробництва крильчатки використовується титан чи метал алюмінію.

Колесо компресора обертатиме кінетична енергія від крильчатки. Гази створюють сильний потік повітря, що дозволяє розкрутити крильчатку і як наслідок вал, а він у свою чергу крутить іншу крильчатку, що знаходиться на іншій стороні валу. Вся ця конструкція у зборі є ротором.

Схожі матеріали:
👁 32
Категорія: Прес-реліз
Теги: Запчастини для турбіни, компресор




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ