Форум Grebenka.com
[ Оновлені теми · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Гребінківський форум » Взаємодопомога » Питання-відповіді » Чому листоноша працює лише 3 години за день? (Чому листоноша працює лише 3 години за день?)
Чому листоноша працює лише 3 години за день?
Admin
Grigoria Slipak
Дата: Четвер, 21.01.2016, 23:16 | Сообщение # 1


Группа: Администраторы
Сообщений: 58
Статус: Offline
Доброго дня, шановна редакція!

Ми, жителі села Ульяновка, у одному з минулих номерів газети "Гребінчин край" прочитали статтю "Листоноша - престижна професія, або чому робота на "останній милі" така важлива. Цю статтю розмістила "Укрпошта".

Одразу видно, що статтю писала людина душевна і дуже розумна. Але мабуть не дуже обізнана з реальним станом справ. Нас, жителів села Ульяновка, обурило ось що. Зараз ми живемо у дуже непростий час. Але не дивлячись ні на що, люди ще виписують газети (хоч вони і дуже подорожчали. Але "Укрпошта" дуже ображає наших листонош. Особливо важко їм працювати у сільській місцевості. Адже протяжність їхніх ділянок дуже велика, але робочий час, а значить і відповідно зарплату, листоношам скоротили до мінімуму. А як їм складно доводиться у зимовий час! Люди чекають листоношу чи не у кожному дворі. Та "Укрпошта" їм виділяє лише З години робочого часу. Але ж хіба встигне листоноша за 3 години обійти все село!? Вона носить людям пенсію, реалізує товар. Ось тому ніхто з молодих не хоче йти працювати листоношами. Бо ось так відпрацюєш 20 років, а у трудову запишуть стажу лише 10 або й менше. Ще й зарплата 500 - 600 грн. Як можна виживати за таку зарплату!?

Дуже цікаво, що "Укрпошта" не інформує на сторінках газети, що доставка пошти в сільській місцевості працює тільки 3 дні (вівторок, четвер та субота), і ми читаємо газети завжди із запізненням. От ми і хочемо звернутися до в.о. генерального директора УДППЗ "Укрпошта" Ігоря Ткачука, щоб він на сторінках газети "Поштовий вісник" дав роз'яснення.

Чи може листоноша за 3 години рознести газети, товар і пенсію за 3 - 4 дні, так як поштове відділення працює через день. Ще й за свій рахунок відправляють листонош на вихідний. А страждають люди. Більш розширений лист буде відправлено Ігорю Ткачуку.

З повагою, жителі села Ульяновка.

"Гребінчин край"
 
Роман
Роман
Дата: Четвер, 25.02.2016, 13:11 | Сообщение # 2


Группа: Пользователи
Сообщений: 5
Статус: Offline
Не думаю. що ви отримаєте змістовну відповідь.
 
Гребінківський форум » Взаємодопомога » Питання-відповіді » Чому листоноша працює лише 3 години за день? (Чому листоноша працює лише 3 години за день?)
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
Код безпеки: