Архів новин    Новини Гребінки    Новини Полтавщини    Новини громади    Події    Суспільство    Освіта    Культура    Здоров'я    Спорт    Технології    Новини Полтавщини TV   

19.07.2011

Скільки коштує зібратися в Гребінці на море



Скільки коштує зібратися в Гребінці на море

Різне купальне приладдя в широкому асортименті представлене на речових ринках і в магазинах. Сайт Гребінки пропонує вашій увазі ознайомитися з цінами на те, що буде найнеобхіднішим на відпочинку біля водоймища.

Отже, розпочнемо з чоловіків. Найголовніше - плавки класичні - можна придбати за 50-60 гривен. Кепки і панами є і за 15 гривен, верхню межу - 60 (на ринках) і більше 100 гривен (у магазинах). Шльопанці і в'єтнамки ми знайшли від 25 до 160 гривен за пару.

Жінку одягнути набагато важче і дорожче. По-перше, цього року не в моді зелений і помаранчевий кольори, а, як на зло, вони зустрічаються часто як в одязі, так і в аксесуарах. По-друге, ціновий розрив на одні і ті ж речі більший, а це означає, що вибір ускладнюється.

Отже, купальники. Про моду на цей предмет туалету говорити не варто - переваги у усіх різні. А ось ціни... "Дешевими і нормальними" вважаються, на думку купувальниць, роздільні купальники від 150 гривен. Виробництво - Туреччина. Якщо ви хочете якісну річ від відомої польської або білоруської фірми - доведеться викласти не менше 350 гривен (як на ринку, так і в магазині).

Парео, як приємне і корисне доповнення до купальника, обійдеться вам від 25 до 55 гривен.


Капелюшки з штучних і натуральних матеріалів - від 25 гривен, фірмові - 125-140 гривен. Косинка з козирком - своєрідний головний убір з яскравих тканин стоїть в 45-60 гривен.

Взуття пляжне. Щоб не натерти ноги після купання, продавці радять починати пошук сланців або шльопань вартістю від 60 гривен. Але за бажання пляжне взуття можна знайти за 230 гривен і вище.

Окрема розмова - про пляжні сумки. Їх вибір приголомшує жіночу уяву. Продавці говорять: головне в цьому аксесуарі - універсальність. Сумка повинна підходити як до виходу на пляж, так і до виходу в місто. Цього року модні "торби" - сумки з мішковини вартістю 90 гривен. Сумки з болоньи обійдуться приблизно в таку ж ціну. Демократичний варіант - легкі рюкзаки або звичайні ганчіркові сумки стандартної форми на блискавці - по 55 гривен.

Для модниць є і інші варіанти - сумки з покриттям з силікону або з плащевки з просоченням - ціна на них починається від 200 гривен.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Модні сонячні окуляри


Що ще важливе для виходу на пляж? Парасольки від сонця і килимки. Вартість перших починається від 80 гривен. Килимки, залежно від розміру, чекають своїх покупців з цінниками від 40 до 120 гривен. На найдорожчих можуть загорати відразу чотири людини.

У приведеній нижче таблиці ми вказали "ходові" ціни на найпопулярніші речі пляжного набору (у грн.)
Купальники роздільні - 150-350
Парео - 25-55
Плавки класичні - 50-60
Плавки шортами - 80
Сланці, шльопання (чоловік. і дружин.) - від 45 до 160
Капелюшки бавовняні - 60-145
Капелюшки з синтетичних матеріалів - 35-55
Косинка з козирком - 45-60
Бандана - 20-60
Кепка, панама (чоловік.) - 15-60
Сумки пляжні - 55-200
Килимки пляжні - 40-120
Парасольки від сонця - 80-115
Круг надувний - 35
Про ціни на ще один важливий аксесуар - сонячні окуляри - окрема розмова.

Схожі матеріали:
👁 1991
Категорія: Здоров'я
Теги: круг, Ринок, зібратись, купальник, очки, плавки, Море, магазин




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Безвісти зниклого бійця із Полтавщини впізнали за ДНК Безвісти зниклого бійця із Полтавщини впізнали за ДНК
На Донеччині під час артилерійського обстрілу загинув вій... На Донеччині під час артилерійського обстрілу загинув вій...
ДТП на Полтавщині влаштували жінки: водійка ВАЗу загинула... ДТП на Полтавщині влаштували жінки: водійка ВАЗу загинула...
На Полтавщині водій «Renault Kangoo» заднім ходом допусти... На Полтавщині водій «Renault Kangoo» заднім ходом допусти...
На Полтавщині упродовж двох тижнів від ураження електрост... На Полтавщині упродовж двох тижнів від ураження електрост...
На Полтавщині під час рейду виявили браконьєра На Полтавщині під час рейду виявили браконьєра

НАЙБІЛЬШ ЧИТАЄМІ