Архів новин    Новини Гребінки    Новини Полтавщини    Новини громади    Події    Суспільство    Освіта    Культура    Здоров'я    Спорт    Технології    Новини Полтавщини TV   

11.08.2011

У Гребінці 5-річний хлопчик, потрапивши під моторолер, відбувся садинами і шоком



У Гребінці 5-річний хлопчик, потрапивши під моторолер, відбувся садинами і шоком

Нещодавно до Гребінківської лікарні з тілесними ушкодженнями був доставлений 5-річний хлопчик. Поранення малюк отримав внаслідок дорожньо-транспортної пригоди.

Отримавши від лікарів повідомлення, працівники Гребінківського відділення Державтоінспекції відразу розпочали перевірку обставин травмування дитини.

Невдовзі правоохоронці з’ясували, що 3 cерпня, близько 19 години, постраждалий разом з 28-річною матір’ю приїхав до Гребінки із села Корніївка Гребінківського району на попутці.

 У Гребінці водій «ГАЗ-3302», на якому мати з дітьми 1,5 та 5 років прибули до міста, висадив своїх пасажирів навпроти магазину взуття. На мить залишившись без нагляду матері, яка виходила з автомобіля з молодшою дитиною на руках, старший хлопчик раптом вибіг на проїжджу частину.

 У цей час неподалік від ГАЗу об’їжджав машину 39-річний водій моторолера. Розуміючи, що їде прямо на хлопчика, чоловік різко загальмував. Намагаючись уникнути наїзду на дитину, водій моторолера прийняв ліворуч, однак задів малюка кермом. На щастя малюк відбувся саднами і шоком.

Це лише один із 65 прикладів травматизму дітей на автошляхах Полтавської області. Загалом з початку року більше 60 неповнолітніх учасників дорожнього руху дістали травми різного ступеню тяжкості, четверо – загинули.

Враховуючи невтішну статистку дитячого травматизму, працівники Державтоінспекції вкотре звертають увагу батьків на необхідність систематичного роз’яснення дітям Правил дорожнього руху, а головне – на власну транспортну дисципліну, яка є прикладом для наслідування.


Автор: СЗГ УДАІ УМВС України в Полтавській області.


Схожі матеріали:
👁 1529
Категорія: Події
Теги: дтп, моторолер, шок




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
У Гребінці сталася пожежа у багатоквартирному будинку У Гребінці сталася пожежа у багатоквартирному будинку
На Пирятинщині завершується посівна кампанія На Пирятинщині завершується посівна кампанія
На Полтавщині водій перевозив понад 20 кілограмів риби бе... На Полтавщині водій перевозив понад 20 кілограмів риби бе...
65-річний працівник одного із підприємств Полтави впав із... 65-річний працівник одного із підприємств Полтави впав із...
У Гребінці жінку оштрафували за залишене на вулиці сміття У Гребінці жінку оштрафували за залишене на вулиці сміття
На Полтавщині спостерігається збільшення кількості ДТП, в... На Полтавщині спостерігається збільшення кількості ДТП, в...

НАЙБІЛЬШ ЧИТАЄМІ