Архів новин    Новини Гребінки    Новини Полтавщини    Новини громади    Події    Суспільство    Освіта    Культура    Здоров'я    Спорт    Технології    Новини Полтавщини TV   

28.08.2011

Ми не безглузді - ми інші



Ми не безглузді - ми інші

Усі здійснюють дурниці. Хто мимоволі, хто цілеспрямовано. Але тільки про жіночу дурість складають анекдоти. Хоча жінка може бути піднесеною, неймовірно утвореною і чудово нелогічною.

Таке почуття гумору

Чоловіки своєрідно жартують, що жіноча дурість має відмінну властивість: її легко не помітити.

Так, ми часто плутаємо, де ліво, а де право. Ми спізнюємося на побачення, і легко можемо застрягти в супермаркеті. Але, по-перше, там якраз сезон розпродажів, а по-друге, дівчина повинна спізнюватися, навіщо відразу чіпляти ярлики про топографічний кретинізм.

А водіям таксі взагалі треба попрацювати над своїми манерами, а не пирхати, коли дівчина із заднього сидіння рукою показує, куди повертати. Навіщо вам дзеркало заднього виду? І заспокойтеся, бога ради, може, у нас таке почуття гумору.

Чарівна дурість

Ми не козиряємо слабкістю підлоги і підвищеною емоційністю як якоюсь фізичною перевагою, що дарує всепрощення і поблажливість. Проте чоловічу думку відносно нашого складу розуму сприймаємо як особисту образу.

Хотілося б на вас подивитися у разі кинутої побіжно фрази: "Дурень - що з нього візьмеш".

Ми, так само як і ви, вчимося, працюємо, будуємо особисте життя і кар'єру. І - так, точно знаємо, чим вам треба живитися, з ким спілкуватися і як займатися любов'ю. Ми просто тонше відчуваємо. І, до речі, при цьому за собою доглядаємо і відмінно виглядаємо. Але іноді хочеться полоскотати собі і вам нерви, наступаючи на одні і ті ж граблі. А що, маршрут адже перевірений!

Дурість або людяність

Знайома дівчина вирішила кинути хлопця. Але рубонути з плеча: "Пробач, дорогенький, ти мені до бісиків набрид" - аж надто грубо. Вона попросила свого знайомого зіграти роль суперника, який, зневаживши усі моральні засади, завоював дівчину, зруйнував, так би мовити, щасливу пару. З боку усе бездоганно.

Дівчина доводила собі і слухачам, що для чоловіка краще бути побитим суперником, чим що нокаутує дівчиною. І ніхто не посмів чинити опір такому феєричному плану. Зате ще місяць спостерігали африканські пристрасті з розмовами по душах, розпиванням на двох і мізансценою - мордобоєм. Знайомі робили ставки, робили висновок парі, веселилися, загалом. І хто тут дурень?

Дурість - зброя масового ураження

Наташа (25), знаходиться в пошуку


- Ще в шкільні роки був у мене однокласник, який просто дістав своїми підкатами. Слава богу, школа у минулому, але тут він знайшов мене в "Однокласниках". Списалися, запропонував зустрітися, і знову - здрасьте.

Коротше, треба було щось робити, і я пішла в настання.

Де працюєш? Зарплату не затримують? А мама окремо живе? Дітей любиш? Хочу п'яти. З іменами не морочся. Вуди Ален - Хі-хі - знаєш, політикою не цікавлюся. Як, вже йдеш?

Більше ми не бачилися, правда, знайомі потім передавали його дуже безсторонні висловлювання відносно моєї голови.

Любов = дурість


Олена (21), студентка

- Колишній хлопець виставляв мене перед своїми друзями, як пуделя в цирку на загальний огляд.

- Лєнка, розкажи цей анекдот на французькому. Бачили? О, а Шекспіра процитуй в оригіналі. Класна, правда?

І ти вариш борщі, гладиш сорочки, в'яжеш светри, труїш анекдоти в особах і на декількох мовах, а потім раптом розумієш, що, незважаючи на загальну ерудованість, привабливість плюс ще масу достоїнств, перетворюєшся на ідіотку. А усе - любов. Саме вона примушує лепетати як придурочную: "Милий, про що ти думаєш"?, "Розкажи що-небудь", "Як ти мене любиш"?

І застрявати у ванні на дві години: потрібно адже бути красивою; і на ганчірки витрачати величезні суми, і стільки ж часу. І хто після цього посміє сказати, що розумна дівчина не може різко подурніти із-за спільного з чоловіком проживання?

Правда, хлопці наполягають на своїй версії - мовляв, була дурна, просто не розгледів. Але - я вас благаю!


Коментує психіатр Гребінківської районної лікарні:

- Насправді у світі повно ідіоток, в голові яких спочатку природою мало закладено. Але зараз не про них.

А про те, що ми і правда різні - чоловіки і жінки. І по-різному сприймаємо світ, любов, стосунки, сім'ю.

Для жінки дуже важлива романтика, прояви почуттів, висловлена відчуттів.

Чоловік сприймає світ конкретно, реально. Для нього не важливі дрібниці. І якщо я тебе досі не убив, ясно, що люблю. І нічого соплі розпускати.

Жінки діють не розумом, а інтуїцією, відчувають слабкі місця чоловіків і уміло ними користуються. Але, на жаль, від любові навіть найрозумніші дурнішають. І чим старше жінка, тим сильніше затьмарення мізків. Вона може пожертвувати усім заради хвилинного володіння цією самою любов'ю. І, напевно, в цьому уся привабливість жінки. Чоловікам подобається жіноча безпосередність, непередбачуваність, нелогічність, хоча багато хто називає це дурістю.

Схожі матеріали:
👁 1631
Категорія: Суспільство
Теги: Нелогічність, Безпосередність, Гребінка, жінки, Дурість, кохання




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
На Полтавщині п'ятеро зловмисників незаконно вирубували д... На Полтавщині п'ятеро зловмисників незаконно вирубували д...
У Гребінці сталася пожежа у багатоквартирному будинку У Гребінці сталася пожежа у багатоквартирному будинку
На Пирятинщині завершується посівна кампанія На Пирятинщині завершується посівна кампанія
На Полтавщині водій перевозив понад 20 кілограмів риби бе... На Полтавщині водій перевозив понад 20 кілограмів риби бе...
65-річний працівник одного із підприємств Полтави впав із... 65-річний працівник одного із підприємств Полтави впав із...
У Гребінці жінку оштрафували за залишене на вулиці сміття У Гребінці жінку оштрафували за залишене на вулиці сміття

НАЙБІЛЬШ ЧИТАЄМІ