Архів новин    Новини Гребінки    Новини Полтавщини    Новини громади    Події    Суспільство    Освіта    Культура    Здоров'я    Спорт    Технології    Новини Полтавщини TV   

29.01.2012

Запаліть свічки в день святого Валентина



День святого Валентина оформлення інтер'єру. День Валентина сюрприз для коханих

Підготувати інтер'єр і святкове оформлення квартири або кімнати до дня святого Валентина - неодмінна умова, якщо ви готуєтеся до романтичного побачення з коханим/коханої, або хочете влаштувати велику вечірку і запросити друзів.

Ми підкажемо, як оформити інтер'єр для романтичного побачення або вечірки з друзями в день святого Валентина.

Рожевий інтер'єр в день закоханих

Рожевий колір - колір щирості, ніжності і закоханості - є традиційним для оформлення інтер'єру і подарунків в день святого Валентина. Також кольорами дня святого Валентина є червоний - колір чуттєвості і пристрасті і білий - колір невинності і чистоти.

Символами Дня святого Валентина вважаються сердечка, ангелки і голубки. Також цього дня всюди можна розвісити бантики, дзвіночки і повітряні кулі.

Гірлянди з повітряних куль можна повісити куди завгодно - на вхідні двері, на вікна, на полиці, пустити по стелі або стінам. Усе залежить від вашої фантазії!

За допомогою повітряних куль можна приготувати незвичайні сюрпризи коханим в день святого Валентина. Наприклад, захвату дівчини не буде кінця, якщо уся підлога її кімнати, а також дивани, ліжка, шафи, полиці і інші меблі, немов снігом, будуть усипані білосніжними кулями. Таке освідчення в коханні обов'язково запам'ятається! Здивувати чоловіка в день святого Валентина можна, прив'язавши до даху його автомобіля величезний пучок з червоних, наповнених гелієм повітря куль, прагнучих в небо.

Проявивши фантазію в день святого Валентина, можна дуже ефектно оформити кімнату серцями з повітряних куль.

Запаліть свічки в день Валентина

Розповісти про чуттєвість і запал в день святого Валентина можуть свічки. Вони ж створять романтичну атмосферу, адже в мерехтінні свічок усе здається таємничим, ваблячим і трохи обпалюючим.

Сьогодні знову в моді різноманітні свічники - в стилі старовинних канделябрів і в кращих традиціях авангарду, підлогові, настінні і настільні, мідні, бронзові, позолочені і посріблені. В день святого Валентина свічники можна поставити в кутах кімнати або розвісити по стінах, якщо вечірка обіцяє бути багатолюдною, для вузької компанії і двох закоханих ідеальним варіантом стануть свічники, поставлені на стіл.

Для того, щоб в день святого Валентина зробити інтер'єр пристрасним і загадковим, краще використати велику кількість свічок невеликого розміру. Для романтичної вечері невеликі ароматичні свічки (наприклад, з ароматом полуниці або троянди) можна розставити прямо на підлозі, щоб вони створювали відчуття легкої білої хмари. Цікаво прикрасити святковий інтер'єр в день святого Валентина можна за допомогою різноманітних фігурних свічок: у вигляді серця, у вигляді зірочки, у вигляді квіточки і т. п.

Такі свічки можна поставити на вікно, щоб їх світло було маяком для коханого.

Казково красиво в день святого Валентина виглядають свічки, що відбиваються у фужерах з шампанським. Якщо на вашому столі цей напій відсутній, то його цілком можна замінити будь-яким газованим напоєм, наприклад лимонадом. Немов магічні талісмани, прикрасять ваш стіл свічки, плаваючі в широкому блюді з водою, усипаному пелюстками червоних троянд.

На стіл - скатертину, вишиту сердечками

Для того, щоб романтична вечеря в день святого Валентина пройшла на висоті, не забудьте красиво прикрасити не лише кімнату, але і стіл. Красива скатертина, розшита по краях кистями, золотими і срібними пайетками, блискучою бахромою, тонким мереживом, виглядає просто приголомшливо, проте, якщо її прикрасити вишитими хрестиком сердечками, голубками або дрібними квіточками, вона додасть вашій вечері в день святого Валентина романтичності. Прикрасити стіл також можна красивими серветками з натуральних матеріалів: бавовни, льону або шовку.

Серветки в день святого Валентина обов'язково мають бути рожевими, червоними або білими з намальованими або вишитими серцями.

Прикрасити кімнату для проведення свята до дня святого Валентина (якщо ви плануєте провести його будинки) можна красивими подушками у формі серця. Їх можна купити або зшити самостійно з шовку, парчі або органзы. Для того, щоб створити атмосферу ніжності і тепла в день святого Валентина, можна зшити подушки з штучного хутра червоного, білого або рожевого кольору.

Особливий інтер'єр в день Закоханих


Для людей, що не люблять шукати романтичний підтекст в предметах ужитку, в день святого Валентина можна підготувати особливі прикраси.

Приміщення для вечірки в день святого Валентина стане грайливішим і завзятішим, якщо по стінах розвісити барвисті і яскраві плакати з романтичними віршами, оригінальними освідченнями в коханні, іменами присутніх пар або забавними висловлюваннями типу "Любов - це.". Оригінально і дуже смішно в день святого Валентина виглядають розвішені під стелею гірлянди з написами, наприклад, такими: "Ну що, хто ще хоче бути поранений стрілою Амура"? і так далі.

Для святкування Дня святого Валентина у великій компанії можна підготувати поштову скриньку, в яку кожна людина може опустити своє поздоровлення. Для того, щоб освідчення в коханні було анонімним, кожну листівку треба покласти в конверт, написавши лише ім'я того, кому воно призначається. Ящик можна розкрити на святковому вечорі в день святого Валентина або на наступний ранок.

День Святого Валентина:

За матеріалами: jooy.ru


Схожі матеріали:
👁 3846
Категорія: Культура
Теги: хобі, День Святого Валентина, інтер'єр квартири в день Валентина, день усіх закоханих, 14 лютого, 2012




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
На Полтавщині виявлене тіло жінки з ознаками насильницько... На Полтавщині виявлене тіло жінки з ознаками насильницько...
На Полтавщині п'ятеро зловмисників незаконно вирубували д... На Полтавщині п'ятеро зловмисників незаконно вирубували д...
У Гребінці сталася пожежа у багатоквартирному будинку У Гребінці сталася пожежа у багатоквартирному будинку
На Пирятинщині завершується посівна кампанія На Пирятинщині завершується посівна кампанія
На Полтавщині водій перевозив понад 20 кілограмів риби бе... На Полтавщині водій перевозив понад 20 кілограмів риби бе...
65-річний працівник одного із підприємств Полтави впав із... 65-річний працівник одного із підприємств Полтави впав із...

НАЙБІЛЬШ ЧИТАЄМІ