Архів новин    Новини Гребінки    Новини Полтавщини    Новини громади    Події    Суспільство    Освіта    Культура    Здоров'я    Спорт    Технології    Новини Полтавщини TV   

28.02.2012

Подаруйте на 8 березня величезний букет, або невеликий, але ніжний


Хочеться нагадати чоловікам, що для жінки свято 8 березня - це дуже важливий день, і в цей урочистий момент їй хочеться романтики


Які подарунки дарують жінкам на 8 березня? Думаю, що це питання як ніколи актуальне сьогодні, напередодні Міжнародного Жіночого дня! Якщо виходити з проведених соціологічних опитувань, то найпопулярнішими подарунками 8 березня різні корисні дрібниці (манікюрні набори, кухонне приладдя та інше).

Наступним варіантом подарунка є косметика і парфюмерія. І звичайно ж всі жінки без виключення в цей день отримають в подарунок квіти. А так само квитки в театр, кіно або поїздка на відпочинок.

У перелік подарунків входить і побутова техніка. Крім того можливі такі подарунки, як годинник і прикраси. А самими непопулярними подарунками на 8 березня стали книги, диски з музикою і фільмами. Колегам по роботі подарують скоріше всього сувеніри, м'які іграшки чи цукерки. У багатьох фірмах практикують як подарунок преміальні в конверті.

Міжнародний день 8 березня - один з небагатьох днів об'єднує всіх жінок. А чоловіків в цей день згуртовує проблема придбання подарунків. У різних країнах це свято відзначають по-різному, десь немає такої традиції зовсім, але в нашій країні 8 березня це національне свято з багаторічними традиціями. Для нас це свято весни. У цей день перед чоловіками постає важкий питання про придбання подарунка, тому що 8 березня кожна жінка чекає хоча б невеликого букетика.

Отже, давайте розберемося в подарунках, що ж і кому дарувати. Наприклад,  косметика і парфюмерія . Вибираючи цю область подарунка - чоловік купує найчастіше духи. Для нього це простіше. Можна вибрати модну і дорогу марку, а з кольором, наприклад, помади або лаку можна не вгадати.

Складається цікава ситуація з  прикрасами.  З опитувань видно, що більшість жінок не відмовилися б від такого подарунка на 8 березня, як колечко, ланцюжок або кольє з браслетом. А ось з чоловіків дуже мало хто збирається дарувати прикраси. Вони, чомусь вважають, що такий подарунок це знак якогось, особливого ставлення, або просто не готові до значних фінансових витрат.

Далі в списку подарунків йде  побутова техніка.  Це звичайно прекрасний подарунок для вашої дружини, навіть якщо вона чекала чогось іншого, більш романтичного, все одно залишиться задоволена. А ось дівчині навряд чи припаде до душі такий подарунок, в її плани ще не входить користуватися, наприклад, пилососом у вашій квартирі.

Наступним варіантом подарунка може стати  одяг,  але тут виникає проблема. Навіть якщо чоловік має уявлення про смаки своєї подруги, то вгадати все одно важко. І тому чоловіки зазвичай дотримуються такої позиції, що жінка все одно вибере для себе краще. Грунтуючись на цьому, він дарує просто гроші, але погодьтеся це зовсім не романтично, особливо в такий день.

Хочеться нагадати чоловікам, що для жінки свято 8 березня - це дуже важливий день, і в цей урочистий момент їй хочеться романтики. Тому постарайтеся в цей день не бути банальними. Подаруйте величезний  букет  або невеликий, але ніжний, запросіть в театр, на романтичну прогулянку весняну вдвох, можна влаштувати вашими руками романтичну вечерю - одним словом подаруйте жінці свою увагу і любов.

В цей день нам жінкам хочеться відчути себе королевою вашої і звичайно бути коханою. Вашу увагу, подароване в цей день, неважливо в якій формі ви його піднесете, найцінніший подарунок.

Відкриємо невеликий секрет: якщо дівчині приготувати подарунок шикарний і приємніше на 8 березня, ніж на день народження, у дівчини буде набагато більше приємним вражень про Вас! Тому що на день народження робити подарунок - це так прийнято, а прекрасний подарунок на 8 березня - значить, що Ви дуже турботливий.

Тому на 8 березня намагайтеся не шкодувати для улюблених ні грошей, ні сил. А оскільки 8 березня - це міжнародний жіночий день, рушайте в інше місто або, якщо є можливість, в іншу країну і подивіться, як там відзначають 8 березня.

Крім цього, не забудьте придбати для своєї другої половинки який-небудь приємний і милий сувенірчик! Порадуйте свою другу половинку наймилішим кишеньковим дзеркальцем або формою для льоду у вигляді обручок! Ми впевнені після таких подарунків Ваші відносини піднімуться на абсолютно новий ще більш високий рівень!

 Які подарунки дарують жінкам на 8 березня? Рада чоловікам: якщо вас оцінюють лише з точки зору вартості піднесеного подарунка, то, можливо, треба переглянути не ставлення до подарунка, а до тієї, що знаходиться поруч з вами?

Схожі матеріали:
👁 2979
Категорія: Культура
Теги: букет, Подарунок, жіночий день, 8 березня, сувенір, квіти




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
У Гребінці сталася пожежа у багатоквартирному будинку У Гребінці сталася пожежа у багатоквартирному будинку
На Пирятинщині завершується посівна кампанія На Пирятинщині завершується посівна кампанія
На Полтавщині водій перевозив понад 20 кілограмів риби бе... На Полтавщині водій перевозив понад 20 кілограмів риби бе...
65-річний працівник одного із підприємств Полтави впав із... 65-річний працівник одного із підприємств Полтави впав із...
У Гребінці жінку оштрафували за залишене на вулиці сміття У Гребінці жінку оштрафували за залишене на вулиці сміття
На Полтавщині спостерігається збільшення кількості ДТП, в... На Полтавщині спостерігається збільшення кількості ДТП, в...

НАЙБІЛЬШ ЧИТАЄМІ