Архів новин    Новини Гребінки    Новини Полтавщини    Новини громади    Події    Суспільство    Освіта    Культура    Здоров'я    Спорт    Технології    Новини Полтавщини TV   

21.11.2012

Гребінчанка яка бере участь у «Голос. Діти», розповіла свою історію


14-річна Валерія Коваленко з Гребінки стала учасницею телешоу каналу 1+1 «Голос. Діти»


Полтавка, яка бере участь у «Голос. Діти», розповіла свою історію

Скромна дівчина намагались приховати таку подію від однокласників, та новина швидко облетіла невеличке місто. Але поки Лєру не покажуть в ефірі, вона змушена уникати від багатьох запитань її однолітків.

Лєра Коваленко навчається у 9 класі Гребінківської школи №4. Займається вокалом, який поєднує з грою на бандурі. Спробувати свої сили у дитячому телешоу запропонувала її викладач з вокалу.

– Ми давно  слідкували за проектами «Голос країни», — розповідає Валерія, — а коли моя вчителька почула, що буде  «Голос. Діти», запропонувала мені спробувати свої сили. Я скептично на це подивилась, але подумавши, вирішила – що буде, те й буде, спробую. Подала заявку, і все вийшло.

З появою конкурсу дівчина почала наполегливіше займатись вокалом. Окрім того, вона  уже 3-й рік опановує гру на бандурі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Гребінківщині юні журналісти Тарасівської школи демонстрували власні медіапродукти

– Мені подобається грати на бандурі, бо я можу поєднувати спів та гру.  Зачаровує звук цього інструменту, бо він рідний для моєї душі, адже моя мама теж грала на бандурі. І якщо я в майбутньому вступатиму в який-небудь музичний навчальний заклад, цей досвід стане мені в пригоді.

Приховати новину про участь у відомому телешоу в райцентрі не вдалось

– Всі однокласники, дізнавшись про мою участь в проекті, були шоковані. Адже спочатку ніхто про це не знав, та коли до когось одного новина таки «долетіла», як тут уже і вся Гребінка заговорила про мене, — сміючись, продовжує дівчина. — Усі почали розпитувати: як все було, чи я хвилювалась? Але розкрити всі деталі  для них я поки що не можу (контракт не дозволяє, — автор). Учителі ж з розумінням ставляться до моєї участі у телешоу, теж цікавляться всім, розпитують.

14-річна жителька Гребінки брала участь у багатьох творчих  конкурсах, від районних до міжнародних, де займала призові місця. На перші кастинги дівчина  їздила з татом та викладачем вокалу, та згодом її група підтримки зросла  – уболівати за дівчину поїхали й близькі родичі.




Лєрі подобається співати і акомпанувати собі на бандурі


Перебуваючи на проекті, Валерії Коваленко вдалось побачити та поспілкуватись з багатьма відомими персонами, але найбільше вражень у неї викликав продюсер Костянтин Меладзе.

— Мені пощастило побачити багатьох знаменитостей, а раніше про це навіть не мріяла. Це Андрій Доманський, Іларія, Олег, Скрипка Світлана Лобода, Тіна Кароль, Катя Осадча та Таша Круз. Та найбільше я спілкувалась з Костянтином Меладзе, бо він продюсер. Раніше я вважала, що він «крутий», та при спілкуванні зрозуміла – він звичайна людина, така як і ми всі. Йому притаманна своя простота. Тому я для себе взяла на мету, теж не зазнаватись, бо сама не люблю занадто впевнених в собі людей, які вважають, що вони найкращі.

Найбільше емоцій та переживань викликали сліпі прослуховування

– Для мене участь у шоу була суцільним переживанням. Та найстрашнішими, мабуть, виявились сліпі прослуховування. Коли до тебе повернуті лише три спинки крісла, а суддів ти не бачиш, ні їхніх рухів, ні жестів, було дуже страшно.





Лєра Коваленко запевняє, що участь у такому шоу – для неї значний крок у майбутнє і неабиякий досвід, тому результат для неї не такий важливий. Адже по життю вона використовує прислів’я, яке часто повторює її тато – «Чим вище піднімешся, тим більш боляче буде падати».

Яку пісню співала дівчина під час сліпого прослуховування, та як далі розвиватимуться для неї події в телепроекті, можна буде побачити вже цієї неділі, 25 листопада.










on-line.poltava.ua


Схожі матеріали:
👁 2306
Категорія:
Теги: Валерія Коваленко, Бандура, школа №4, Гребінчанка, «Голос. Діти», Гребінка, Лєра




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
На Полтавщині п'ятеро зловмисників незаконно вирубували д... На Полтавщині п'ятеро зловмисників незаконно вирубували д...
У Гребінці сталася пожежа у багатоквартирному будинку У Гребінці сталася пожежа у багатоквартирному будинку
На Пирятинщині завершується посівна кампанія На Пирятинщині завершується посівна кампанія
На Полтавщині водій перевозив понад 20 кілограмів риби бе... На Полтавщині водій перевозив понад 20 кілограмів риби бе...
65-річний працівник одного із підприємств Полтави впав із... 65-річний працівник одного із підприємств Полтави впав із...
У Гребінці жінку оштрафували за залишене на вулиці сміття У Гребінці жінку оштрафували за залишене на вулиці сміття

НАЙБІЛЬШ ЧИТАЄМІ