Архів новин    Новини Гребінки    Новини Полтавщини    Новини громади    Події    Суспільство    Освіта    Культура    Здоров'я    Спорт    Технології    Новини Полтавщини TV   

19.12.2012

В Гребінці проведено семінар по порядку запровадження РРО з контрольною стрічкою в електронній формі


Працівники Лубенської ОДПІ провели навчальний семінар - нараду на тему: «Запровадження РРО з контрольною стрічкою в електронній формі»


В Гребінці проведено семінар по порядку запровадження РРО з контрольною стрічкою в електронній формі (Лубенська ОДПІ)

Минулого тижня в приміщенні районного будинку культури м.Гребінка  працівники Лубенської ОДПІ провели навчальний семінар - нараду на тему: «Запровадження РРО з контрольною стрічкою в електронній формі».

У заході, крім спеціалістів ДПС, взяли участь платники податків – користувачі реєстраторів розрахункових операцій та представники Центру сервісного обслуговування РРО.

Під час семінару було детально розглянуто всі аспекти нового інформаційного сервісу із створення контрольної стрічки в електронній формі, а також в ході активного обговорення були дані відповіді на поставлені запитання.

Податківці розповіли про низку переваг щодо подання звітності про використання реєстраторів розрахункових операцій в електронному вигляді: спрощення документообігу; відсутність необхідності закуповувати і зберігати протягом 3-х років паперову контрольну стрічку РРО; неможливість спотворення або знищення даних про проведені розрахункові операції тощо.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Гребінці говорили про підготовку до проведення новорічних та різдвяних свят

Протягом останніх років податкова демонструє прихильне ставлення до малого бізнесу, яке викликане розумінням того, що перехід на нові умови діяльності в зв’язку із ухваленням Податкового кодексу вимагає певної адаптації. Впровадження чергових новацій теж потребує не просто звикання, а й набуття певних навичок та вміння працювати в нових технологічних умовах.

Тому ДПС України прийнято рішення до 01.07.2013 року не застосовувати штрафні санкції за неподання до органів ДПС електронної контрольної стрічки.

Лубенська ОДПІ


Схожі матеріали:
👁 1833
Категорія: Новини Гребінки
Теги: ДПС, нарада, семінар, Лубенська ОДПІ, податок




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
У Гребінці сталася пожежа у багатоквартирному будинку У Гребінці сталася пожежа у багатоквартирному будинку
На Пирятинщині завершується посівна кампанія На Пирятинщині завершується посівна кампанія
На Полтавщині водій перевозив понад 20 кілограмів риби бе... На Полтавщині водій перевозив понад 20 кілограмів риби бе...
65-річний працівник одного із підприємств Полтави впав із... 65-річний працівник одного із підприємств Полтави впав із...
У Гребінці жінку оштрафували за залишене на вулиці сміття У Гребінці жінку оштрафували за залишене на вулиці сміття
На Полтавщині спостерігається збільшення кількості ДТП, в... На Полтавщині спостерігається збільшення кількості ДТП, в...

НАЙБІЛЬШ ЧИТАЄМІ