Архів новин    Новини Гребінки    Новини Полтавщини    Новини громади    Події    Суспільство    Освіта    Культура    Здоров'я    Спорт    Технології    Новини Полтавщини TV   

19.06.2013

Гребінчани відмовляються від інтернету «ОГО!»


Абонентів дивує, чому в «Укртелекому» тарифи в регіонах вищі


Гребінчани відмовляються від інтернету «ОГО!»

Альтернативний оператор "OpticLine" запустив послугу широкосмугового доступу в інтернет по оптичному волокну ще в грудні 2012 року в місті Гребінка, і почав пропонувати доступ за низькими цінами у розмірі від 50 - 100 грн. на місяць на дуже високій швидкості до 100 Мбіт/сек.

Для надання послуги інтернету "OpticLine" використовує сучасну технологію волоконно-оптичного доступу (FTTB, оптика до будинку), що забезпечує швидкість до 100 Мбіт/с.

"OpticLine" надає жителям міста Гребінка якісний широкосмуговий доступ до всесвітньої мережі, сприяючи таким чином розвитку економіки і здорової конкуренції.

Відсутність конкурентів «Укртелекому» давала можливість монополістові утримувати в Гребінці вищі ціни ніж у великих містах. На думку гребінчан, дискримінації в умовах підключення користувачів до мережі залежно від регіону бути не повинно.

Громіздкий державний "Укртелеком" сприяв перетворенню України на світового лідера за якістю й доступністю зв'язку та Інтернету. Однак... не досягнув на цій ниві прибутковості. Розбещені цінами мобільних операторів користувачі масово відмовляються від міських телефонів. Молодь безкоштовно дзвонить за кордон через Інтернет-сервіси.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Лубенська ОДПІ: 80 – річний ювілей районній газеті «Гребінчин край»

Відзначимо, що в сімейство інтернет-тарифів «ОГО!» входять «ОГО! Легкий», «ОГО! Стандарт» і «ОГО! Ультра». Місячна абонплата коливається в межах 50-165 грн.

На сьогоднішній день тарифи на послугу «ОГО!» для абонентів міста Гребінка дещо знизились, але все ще залишаються бути занадто високими для користувачів:
• 55 грн. - швидкість до споживача 2 Мбіт/с
• 95 грн. - швидкість до споживача  5 Мбіт/с
• 165 грн. - швидкість до споживача 20 Мбіт/с

Тарифи на послуги
"OpticLine" для абонентів міста Гребінка:
• тариф мінімальний - швидкість 5-10Mb/s 50 грн.
• тариф оптимальний - швидкість 32-46Mb/s 80 грн.
• тариф стандартний - швидкість 9-14Mb/s 60 грн.
• тариф літній - швидкість 46-65Mb/s 100 грн.
Grebenka.com


Схожі матеріали:
👁 1615
Категорія: Освіта
Теги: Укртелеком, Гребінка, Інтернет, OpticLine, тариф. ОГО




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
У Гребінці сталася пожежа у багатоквартирному будинку У Гребінці сталася пожежа у багатоквартирному будинку
На Пирятинщині завершується посівна кампанія На Пирятинщині завершується посівна кампанія
На Полтавщині водій перевозив понад 20 кілограмів риби бе... На Полтавщині водій перевозив понад 20 кілограмів риби бе...
65-річний працівник одного із підприємств Полтави впав із... 65-річний працівник одного із підприємств Полтави впав із...
У Гребінці жінку оштрафували за залишене на вулиці сміття У Гребінці жінку оштрафували за залишене на вулиці сміття
На Полтавщині спостерігається збільшення кількості ДТП, в... На Полтавщині спостерігається збільшення кількості ДТП, в...

НАЙБІЛЬШ ЧИТАЄМІ