Архів новин    Новини Гребінки    Новини Полтавщини    Новини громади    Події    Суспільство    Освіта    Культура    Здоров'я    Спорт    Технології    Новини Полтавщини TV   

24.10.2023

Гребінківщина провела в останню путь воїна-захисника Володимира Савченка


Народився Володимир у селі Сліпорід – Іванівка 19 січня 1993 року


Гребінківщина провела в останню путь Володимира СавченкаОбороняючи Україну 25 вересня 2022 року загинув гранатометник 1 батальйону 3 роти 25 десантно-штурмової бригади Володимир Володимирович Савченко. Довгий час Володимир вважався безвісти зниклим і майже після року невідомості, генетична експертиза підтвердила, що останки загиблого належать Володимиру Савченку.

Народився Володимир у селі Сліпорід – Іванівка 19 січня 1993 року в звичайній українській родині. У 2008 році після закінчення школи вступив до Прилуцького гуманітарно – педагогічного коледжу імені Івана Франка, де навчався на факультеті «Фізична культура».

У 2011 році закінчив коледж та отримав диплом за фахом вчитель фізичної культури та відразу пішов працювати до рідної школи в Сліпороді. Через рік переходить працювати до Майорщинської ЗОШ І-ІІІ ступенів.

Паралельно з викладацькою діяльністю навчався на заочній формі навчання в Переяслав – Хмельницькому державному педагогічному університеті імені Григорія Сковороди. За весь час свого земного життя Володимир здобув багато нагород за спортивні досягнення у різних видах спорту і не тільки, а також мав дуже багато відзнак за педагогічну діяльність.

Гребінківщина провела в останню путь Володимира Савченка
 

Під час проведення траурного мітингу виступив міський голова Віталій Колісніченко, директор Майорщинської ЗОШ І-ІІІ ст. Олександр Лисенко, начальник відділення рекрутингу та комплектування 5 відділу Лубенського РТЦК та СП І.В.Білоцерківець.

Настоятель Свято – Миколаївського храму отець Микола провів поминальну службу. І сотні  земляків, котрі прийшли віддати данину шани і поваги Герою – захиснику, помолилися разом за упокій його світлої душі.


Гребінківщина провела в останню путь Володимира Савченка
 

Це непоправна втрата не лише для рідних та побратимів, а й для всієї громади та всієї держави.

Вічна пам’ять Герою!

Слава Україні!

Гребінківщина провела в останню путь Володимира Савченка


Гребінківщина провела в останню путь Володимира Савченка


Схожі матеріали:
👁 822
Категорія: Новини Гребінківської громади
Теги: гранатометник, Сліпорід – Іванівка, Гребінківщина




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
На Полтавщині п'ятеро зловмисників незаконно вирубували д... На Полтавщині п'ятеро зловмисників незаконно вирубували д...
У Гребінці сталася пожежа у багатоквартирному будинку У Гребінці сталася пожежа у багатоквартирному будинку
На Пирятинщині завершується посівна кампанія На Пирятинщині завершується посівна кампанія
На Полтавщині водій перевозив понад 20 кілограмів риби бе... На Полтавщині водій перевозив понад 20 кілограмів риби бе...
65-річний працівник одного із підприємств Полтави впав із... 65-річний працівник одного із підприємств Полтави впав із...
У Гребінці жінку оштрафували за залишене на вулиці сміття У Гребінці жінку оштрафували за залишене на вулиці сміття

НАЙБІЛЬШ ЧИТАЄМІ