Архів новин    Новини Гребінки    Новини Полтавщини    Новини громади    Події    Суспільство    Освіта    Культура    Здоров'я    Спорт    Технології    Новини Полтавщини TV   

12.06.2018

Літераторка з Гребінки презентувала свою творчість для лубенців різних поколінь


Захід пройшов завдяки проекту «Організація роботи волонтерських соціальних пунктів допомоги для постраждалих від націонал- соціалізму»


Літераторка з Гребінки презентувала свою творчість для лубенців різних поколінь 12 червня 2018 року в приміщенні  Лубенської центральної районної бібліотеки ім. Володимира Малика презентували творчість літераторки з міста Гребінка Полтавської області Ніни Третяк.

Учасникам заходу представили дві нові книги авторки – поетичну  збірку  «Дорога до себе» та співаник «Лети, моя пісне!», написаним у співпраці із композитором Олесем Колядою.Запросили гостю щоб підтримати діалог між різними поколіннями. У презентації взяли участь підопічні територіального центру соціального обслуговування (надання послуг) Лубенської міської ради та студенти Лубенського медичного училища.

Таку творчу зустріч організували в рамках проекту«Організація роботи волонтерських соціальних пунктів допомоги для мешканців віддалених сіл Лубенського району, які постраждали від націонал- соціалізму», який реалізовується за підтримки Німецького федерального фонду «Пам'ять. Відповідальність. Майбутнє" в рамках програми фонду «Місце зустрічі: діалог».

Олександр  Чепур, керівник проекту говорить, що зустріч з літераторкою організували аби популяризувати читання серед представників різних поколінь, залучити осіб похилого віку до активного способу життя та допомогти у соціалізації.

Словами про творчий та життєвий шлях літераторки розпочала зустріч директор бібліотеки Валентина Сьомак.
Під час зустрічі звучали вірші у виконанні авторки та фрагменти пісень у виконанні заслужених артистів України, самодіяльних народних фольклорних ансамблів обрядової пісні та інших виконавців. Зворушливою стала тема громадянської лірики Ніни Третяк.

Розділ «Воскреснемо» містить чимало творів про війну, колишню і нинішню, про  афганські події, Чорнобильську трагедію та твори, присвячені подіям на Сході. До речі, твори літераторки, завдячуючи волонтерам, побували в зоні АТО.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Полтавщині відбулося ювілейне обласне пісенне свято «Калинові гуляння»

На завершення, організатори та учасники заходу побажали гості творчих успіхів, натхнення та здійснення задуманих планів. Співпрацю планують продовжувати і надалі.

Захід пройшов завдяки проекту «Організація роботи волонтерських соціальних пунктів допомоги для мешканців віддалених сіл Лубенського району, які постраждали від націонал- соціалізму», який реалізовується за підтримки Німецького федерального фонду «Пам'ять. Відповідальність. Майбутнє" в рамках програми фонду «Місце зустрічі: діалог».

 

Літераторка з Гребінки Ніна Третяк в Лубнах

 

Літераторка з Гребінки Ніна Третяк в Лубнах

 

Літераторка з Гребінки Ніна Третяк в Лубнах

 

Літераторка з Гребінки Ніна Третяк в Лубнах

 

Літераторка з Гребінки Ніна Третяк в Лубнах

 

Літераторка з Гребінки Ніна Третяк в Лубнах

 

Літераторка з Гребінки Ніна Третяк в Лубнах



Схожі матеріали:
👁 1425
Категорія: Культура
Теги: Ніна Третяк, Олександр Чепур, Лубни, бібліотека, літераторка




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
У лікарні від поранень помер Герой з Полтавщини Ігор Амба... У лікарні від поранень помер Герой з Полтавщини Ігор Амба...
На Полтавщині мотоцикл зіткнувся з автомобілем «Skoda» На Полтавщині мотоцикл зіткнувся з автомобілем «Skoda»
«Нерест 2024»: на Полтавщині оштрафували понад 300 порушн... «Нерест 2024»: на Полтавщині оштрафували понад 300 порушн...
Безвісти зниклого бійця із Полтавщини впізнали за ДНК Безвісти зниклого бійця із Полтавщини впізнали за ДНК
На Донеччині під час артилерійського обстрілу загинув вій... На Донеччині під час артилерійського обстрілу загинув вій...
ДТП на Полтавщині влаштували жінки: водійка ВАЗу загинула... ДТП на Полтавщині влаштували жінки: водійка ВАЗу загинула...

НАЙБІЛЬШ ЧИТАЄМІ