Архів новин    Новини Гребінки    Новини Полтавщини    Новини громади    Події    Суспільство    Освіта    Культура    Здоров'я    Спорт    Технології    Новини Полтавщини TV   

26.06.2015

На Полтавщині вночі знесли пам'ятник Леніну (ФОТО)


Невідомі знесли пам'ятник Володимиру Леніну, який стояв на території локомотивного депо Гребінка


На Полтавщині вночі знесли пам'ятник Леніну (ФОТО)В ніч на 26 червня 2015 року в м. Гребінка (Полтавщина), вночі, невідомі знесли пам'ятник Володимиру Леніну, який стояв на території локомотивного депо.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Винахідливий 28-річний мешканець Гребінки збував крадені речі через інтернет

Подія сталася близько третьої години ночі. Невідомі люди залізли на високий постамент, обв'язали мотузку навколо пам'ятника, а потім повалили його.

Нагадаємо, що 8 січня 2014 року, у Гребінці невідомі відбили голову пам’ятнику Леніну, який знаходився в місцевому сквері, по вулиці 60-річчя Жовтня.


 


























Пам'ятник до руйнування
 
Grebenka.com


Схожі матеріали:
👁 3141
Категорія: Події
Теги: Ленін, Фото, Гребінка, пам’ятник, локомотивне депо




Всього коментарів: 13

0
13 Марс   (03.07.2015)
зоя Дурепа ти зоя, те покоління завтра в тебе руку через каблучку відріже. При комуняках сквери будували, дерева саджали і людей вбивали потихеньку. Зараз партіоти роблять тільки останнє. Без натяку на естетику. Це закінчиться недобре.


0
11 ЗОЯ   (28.06.2015)
Нові українці та нова иолодь заслуговує похвали, молодці. А от Cat, бачу треба промивати мізки, мусору там забагато, особливо з надуманими режимними об'єктами у твоїх запрограмованих мізках, це дійсно часткова проблема. А для звичайних людей переходити через не загороджену територію депо, та тимчасово перебувати на ній нічим не заборонено. Це факт, а не злочин.


0
12 Cat   (29.06.2015)
ЗОЯ,та я не проти)) промивайте мені мізки, якщо це буде на користь локдепо і все буде добре) я віртуальний-мені пофігу будь-яке промивання)


0
10 павук   (27.06.2015)
ждем новых уничтоженных памятников комунякам -но уже по селам.плиз фото обломков выкладывайте.


0
9 Єгорко   (26.06.2015)
Деякі писаки хохмачі натуральні, депо стали називати режимним для простих лохів. Тоді коли ще залізниця вважалася стратегічним об'єктом держави. Тепер це міф для простофіль, залізниця державі не потрібна, ставши зоною підвищених  інтересів для горе бізнесменів.
А для главбухші, головного інженера, начальника, та ще дікількох персон це як своє дворище, власними машинами галасають по території і вдень і вночі куди заманеться. Якби дорога була то заїжали б прямо до апартаментних кабінетів, а так неможуть. При тому що на територію депо має право заїзжави тільки виробничий і спеціальний транспорт. Сьогодні туди заїзжають фури і вивозять десатками тон як кольоровий метал, так і обладнання, вузли по намальованих папірцях з кінцями в невідомому напрямку для держави. От такі справи на об'єкті, кожному своє.


0
8 Гіркий   (26.06.2015)
Смішно читати, пишуть простофілі про якийсь режимний об'ект. Ніколи лок. депо небуло режимним об'єктом і жодним документом такий статус не визначений. А от стороннім особам на території підприємства перебувати дійсно заборонено, при умові наявних письмових застережень. Єдиним режимним об'єктом у Гребінці був комбінат "Донецький", у наролі як НКО який знищили повністю. Там тепер мусорник, та вонізм на три кілометри від нього.


0
7 Сюзана   (26.06.2015)
Все гаразд, добре діло зробили молодці, набридла вже його морда і постать. Забрали паровоза то і хлам від пам'ятника їм впридачу.


0
6 Mr.R.o.3.e.t.k.a   (26.06.2015)
Режимний чи не режимний, яка в х... різниця. Раніше люду що вдень що вночі, депо гуло, люди як жуки мотались і щось робили. Хтось десь шось все рівно бачив що творилось. Зараз докерувались що вдень нікого не знайдеш з робітників, а за ніч і мови немає. Значить так треба. Сьогодні памятник. завтра - цехи. А ви думайте що приїхав правий сектор із Львову і зруйнував те шо мішало. Ні. все набагато проще.


0
5 Cat   (26.06.2015)
ПРОБЛЕМА ГЛИБША. Депо-режимний об"єкт. Якщо влізли і розбили пам"ятника, можуть на территорії влаштувати будь який теракт: чи пошкодити щось технічно, чи  підкласти вибухівку.

СБУ і міліція, знайдіть і посадіть на триста років тих, хто так вільно почуває себе на єдиному режимному об"єкті Гребінки.

Не і леніні справа. Справа в тім, що страшно стало жити.

Завтра цехи можуть злетіти у повітря. З нашими простими роботящими людьми.


1
4 Mr.R.o.3.e.t.k.a   (26.06.2015)
Як на мене то, пам'ятник був непоганий. Стильно вписувався в маленький зелений скверик депо, нікому не мішав, був чи найвисоким в нашому місті... Але й радує інше, згадаємо як і хто вирішує втрьох при закритих дверях чи бути Леніну чи ні? А нас всих з вами спитали? Ні. Звичайно ж ні. Для чого вас питать, Ми все тільки вирішуємо, а ви пашіть мазута і не нявкайте. Думаю проблема вирішилась і той хто кричав не на часі і немає коштів за що знять Леніна, швиденько все знайшов щоб викинути в сміття руїни і зальопать фарбою позорисько до якого самі ж довели.


0
3 Житель   (26.06.2015)
"В локомотивному депо знесли пам"ятник Леніну".Полегшало?Може 13-ту тепер дадуть?Чи повний робочий тиждень відновлять?Чи главбухша буде на вєліку,а не на "Мазді"на роботу "добиратися і в спеку і в дощ"?


0
2 Жора   (26.06.2015)
Вау, і в Гребінці "ТІНІ з'явилися, досить кваліфіковано завалили комуністичного ідола. Начальство деповське тумбу оставить стопудово, на неї море краски списувати можна. Сьогодні під дощем уже красили сірою, 10 кг. туди пішло як льоду поки лозунги патріотів замалювали.


0
1 toor   (26.06.2015)
ось так і боряться люди з комуністичним минулим....

а раніше знесли не в парку а у сквері:)

а в 3 школі замалювали в коридорі на стіні танки... ну там де з Кагамлика партбілет
кажуть партбілет залишать а замість танків буде щось релігійне....
ОСЬ ТОБІ КОТИКУ НОВА ІДЕЯ........

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
На Полтавщині мотоцикліст збив неповнолітнього пішохода На Полтавщині мотоцикліст збив неповнолітнього пішохода
У Пирятині вантажівка збила 40-річну жінку У Пирятині вантажівка збила 40-річну жінку
У ДТП на Полтавщині травмувалися четверо людей У ДТП на Полтавщині травмувалися четверо людей
Президент нагородив дефлімпійців, серед них і шахістка з ... Президент нагородив дефлімпійців, серед них і шахістка з ...
На Полтавщині внаслідок ДТП одна людина загинула, п‘ятеро... На Полтавщині внаслідок ДТП одна людина загинула, п‘ятеро...
Житель Полтавщини може сісти на 8 років за крадіжку кабел... Житель Полтавщини може сісти на 8 років за крадіжку кабел...

НАЙБІЛЬШ ЧИТАЄМІ