Архів новин    Новини Гребінки    Новини Полтавщини    Новини громади    Події    Суспільство    Освіта    Культура    Здоров'я    Спорт    Технології    Новини Полтавщини TV   

13.09.2014

На Полтавщині з’ясували, в якому стані спорт


Гребінківський спорткомплекс має в своєму складі: футбольне поле з 2,5 тис. глядацьких місць


Відбулося засідання постійної комісії обласної ради з питань молодіжної політики, спорту та туризму

Нещодавно, під головуванням Андрія Соколова, відбулося засідання постійної комісії Полтавської обласної ради з питань молодіжної політики, спорту та туризму, в якому взяли участь заступник голови обласної ради Володимир Микійчук, керівники структурних підрозділів облдержадміністрації, члени Громадської ради при обласній раді.

Серед кола винесених на обговорення питань особливу увагу депутатів викликало питання про приймання комунального закладу «Спортивний комплекс м. Гребінка» до спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Полтавської області.

Розгляд даного питання ініційований місцевою владою м. Гребінки з метою збереження у належному стані спортивної бази спорткомплексу,зокрема найкращого на Полтавщині легкоатлетичного манежу, з подальшим її використанням для тренування спортсменів з усієї області.

Спорткомплекс має в своєму складі: футбольне поле з 2,5 тис. глядацьких місць,хокейну площадку,поля для міні футболу та гандболу, баскетболу, тенісний корт,легкоатлетичний манеж, готельні номери на 120 чол., сауну, кафе та інші спортивні споруди. Гребінківський спорткомплекс збудований у 1995 році загальною вартістю 5, 2 млн. грн. та займає 4 га площі.

Після детального ознайомлення з діяльністю закладу з метою збереження його матеріальної бази та подальшим її використанням депутати обласної ради одноголосно підтримали питання про прийняття комплексу у обласну комунальну власність та рекомендували облдержадміністрації внести відповідний проект рішення на наступну сесію обласної ради..

З поміж іншого комісія рекомендувала управлінню з питань фізичної культури і спорту облдержадміністрації надати фінансові розрахунки коштів,необхідних на утримання закладу, капітальний ремонт та розробити проект розвитку спортивного комплексу.

Відповідно до порядку денного засідання депутати також розглянули та підтримали питання про внесення змін до обласної Програми розвитку фізичної культури і спорту на 2012-2016 роки. Йшлося про збільшення обсягу фінансування будівництва спортивних майданчиків зі штучним покриттям у поточному році до 1040 тис. грн. на підставі рішення першого засідання двадцять третьої сесії обласної ради шостого скликання від 27.06.2014 року. «Про внесення змін до показників обласного бюджету на 2014 рік».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Полтавщині ремонт покрівель загальноосвітніх шкіл планується завершити до 10 жовтня

Кошти спрямовані на будівництво спортивного майданчику зі штучним покриттям у Кобеляцькому районі (с. Світлогірське), Полтавському районі (с. Головач), Полтавському національному технічному університеті імені Юрія Кондратюка та Полтавській державній аграрній академії.

В контексті розгляду данного питання депутат обласної ради Володимир Онищенко поінформував членів комісії про хід підготовчих робіт по будівництву спортивного майданчику зі штучним покриттям у Полтавському національному технічному університеті імені Юрія Кондратюка. Зокрема, йшлося про необхідність дотримання нормативних вимог будівництва основи для спортивного майданчика та збільшення вартості підготовчих робіт.

Депутати прийняли до відома інформацію та підтримали пропозицію Володимира Онищенка провести виїзне засідання постійної комісії обласної ради з питань молодіжної політики, спорту та туризму з перевірки готовності вищезазначених об’єктів до закладки синтетичного покриття.

З поміж іншого депутати розглянули та підтримали питання про внесення змін до регіональної програми «Територіальна оборона» на 2014 рік, затвердженої на першому засіданні двадцять третьої сесії обласної ради шостого скликання від 27 червня 2014 року.



Схожі матеріали:
👁 1175
Категорія: Спорт
Теги: Гребінка, Спорт




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
У Полтавській області 9 закладів надають медичну допомогу... У Полтавській області 9 закладів надають медичну допомогу...
На Полтавщині у водоймі знайшли тіло 50-річного чоловіка На Полтавщині у водоймі знайшли тіло 50-річного чоловіка
На Лубенщині жінці до воріт примотали ритуальний вінок і ... На Лубенщині жінці до воріт примотали ритуальний вінок і ...
Сексуальне насильство та зґвалтування 13-річної дівчинки ... Сексуальне насильство та зґвалтування 13-річної дівчинки ...
На Гребінківщині продавчиню оштрафували за продаж алкогол... На Гребінківщині продавчиню оштрафували за продаж алкогол...
53-х річний мешканець Хорольської громади вдарив ножем зн... 53-х річний мешканець Хорольської громади вдарив ножем зн...

НАЙБІЛЬШ ЧИТАЄМІ