Архів новин    Новини Гребінки    Новини Полтавщини    Новини громади    Події    Суспільство    Освіта    Культура    Здоров'я    Спорт    Технології    Новини Полтавщини TV   

02.12.2014

На залізничному вокзалі ст. Гребінка, у студента житель Донецька викрав мобільний телефон


44-річний житель м. Донецьк у вчиненому повністю зізнався та пояснив, що на злочин пішов з корисливих мотивів


На залізничному вокзалі ст. Гребінка, у студента житель Донецька викрав мобільний телефон

Працівники лінійного відділу на ст. Гребінка УМВС України на Південній залізниці затримали двох чоловіків, які вчинили крадіжку мобільних телефонів у пасажирів.

28 листопада на залізничній станції Лубни до наряду патрульної служби міліції звернувся 26-річний мешканець Полтавської області та повідомив про те, що у нього вкрали мобільний телефон.

В ході проведення розшукових заходів транспортні правоохоронці затримали чоловіка, який обґрунтовано підозрюється у вчинені даного злочину. Зловмисником виявився 26-річний мешканець м. Чорнухи Полтавської області.

Крадіжку зловмисник вчинив з корисливих мотивів, так як не має постійного місця роботи та перебуває в скрутному матеріальному становищі. Чужий мобільний чоловік вже встиг реалізувати.

Цього ж дня транспортні міліціонери затримали ще одного крадія, який в приміщенні залізничного вокзалу ст. Гребінка незаконно заволодів мобільним телефоном у неповнолітнього. 10 листопада студент одного з навчальних закладів м. Києва повертався додому з навчання. У потязі 17-річний хлопець познайомився з чоловіком, який також їхав до м. Гребінка Полтавської області. Прибувши на залізничний вокзал, незнайомець запропонував потерпілому переглянути відео на мобільному телефоні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гребінківську молодь запрошують до міліції

Але студент відповів, що його мобільний розряджений. На це чоловік запропонував зарядити телефон у чергового по вокзалу. Віддавши свій мобільний незнайомцю, парубок пішов за речами, а коли повернувся, то ні свого нового знайомого, ні телефону вже не знайшов. За допомогою хлопець звернувся до лінійного відділу на ст. Гребінка.

Прийнятими оперативними заходами правоохоронцям вдалося встановити зловмисника. 44-річний житель м. Донецьк у вчиненому повністю зізнався та пояснив, що на злочин пішов з корисливих мотивів, а крадений мобільний реалізував на одному із столичних ринків.

За даними подіями відкрито кримінальні провадження за ч. 1 ст. 185 КК України (крадіжка). За вчинене чоловікам загрожує до трьох років позбавлення волі.

Прес-служба УМВС України на Південній залізниці



Схожі матеріали:
👁 1769
Категорія: Події
Теги: Крадіжка, Південна залізниця, станція, мобільний телефон, Лубни, зловмисник, Гребінка




Всього коментарів: 2

0
1 Незнайомець   (02.12.2014)
А чому у назві виділено наголос на мешканця Донецька, а не мешканців України, або Чорнух та Донецька, їх було двоє... Навіщо нагнітати обстановку...


0
2 Cat   (03.12.2014)
Незнайомець, то ще забули написати,що путін дав вказівку красти той телефон))

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
У Гребінці сталася пожежа у багатоквартирному будинку У Гребінці сталася пожежа у багатоквартирному будинку
На Пирятинщині завершується посівна кампанія На Пирятинщині завершується посівна кампанія
На Полтавщині водій перевозив понад 20 кілограмів риби бе... На Полтавщині водій перевозив понад 20 кілограмів риби бе...
65-річний працівник одного із підприємств Полтави впав із... 65-річний працівник одного із підприємств Полтави впав із...
У Гребінці жінку оштрафували за залишене на вулиці сміття У Гребінці жінку оштрафували за залишене на вулиці сміття
На Полтавщині спостерігається збільшення кількості ДТП, в... На Полтавщині спостерігається збільшення кількості ДТП, в...

НАЙБІЛЬШ ЧИТАЄМІ