Архів новин    Новини Гребінки    Новини Полтавщини    Новини громади    Події    Суспільство    Освіта    Культура    Здоров'я    Спорт    Технології    Новини Полтавщини TV   

06.04.2012

Прапор першості знову в Гребінківських станційників



Прапор першості знову в Гребінківських станційників

Позакласна станція Гребінка неодноразово ставала переможцем галузевих і дорожніх змагань. І в минулому році ця традиція не була порушена.

Наказом начальника Південної дороги № 76 від 23.01.2012 було присуджено перше місце за підсумками роботи в 2011 році в дорожньому змаганні, а 29 березня за перемогу в галузевому змаганні колектив нагороджений Перехідним прапором і почесним дипломом Укрзалізниці.

Досягнення високих результатів стало можливим в першу чергу завдяки мудрому керівництву начальника станції Володимира Андрійовича Стариковського, під керівництвом якого спільна злагоджена робота колективу дозволяє виконувати всі планові завдання і покращувати досягнення минулих періодів.

Необхідно відзначити, що за підсумками роботи за 2011 рік у цілому в експлуатаційній діяльності досягнуті позитивні результати. Завдяки самовідданій праці колективу, який складається з 185 осіб, продуктивність праці підвищилася на 412 вагонів на кожного працівника, план обсягу перевезень виконано на рівні 127%.

Основні зусилля колективу, спрямовані на підвищення ефективності, використання рухомого складу, дозволили значно знизити всі види простоїв як плановому, так і до фактично досягнутого рівня 2010 року.

Собівартість одного відправленого вагона знижена на 21,3% або 9,17 грн.

У 2011 році на 34,6 тис. осіб збільшилася кількість пасажирів порівняно з 2010 роком. В цьому чимала заслуга колективу квиткових касирів, які в своїй роботі особливу увагу звертають на підвищення якості та культури обслуговування.

На вокзалі розміщені інформаційні табло і кіоск, де пасажир в будь-який час може дізнатися цікаву інформацію про наявність вільних місць у поїздах, вартість квитків, а також вибрати зручний маршрут. На станції Гребінка цілодобово працюють кімнати відпочинку на 24 людини, надаються різні види послуг для пасажирів.

Завдяки тісній співпраці керівництва станції Гребінка та району, за минулий рік на 100% покриті збитки від пільгових перевезень з Державного бюджету.

Зовсім нещодавно на станції силами колективу відремонтовані і утеплені усі приміщення, упорядкована територія вокзалу: покладена тротуарна плитка, посаджені туї, самшит, ялівець, які прикрашають своєю зеленню станцію в будь-яку пору року.

Візитною карткою станції Гребінка тепер є фонтан, який відкрили в 2011 році. Струмінь води фонтану б'є вгору на висоту до 4-х метрів. Він прикрашений оригінальними підсвічуваннями, які гармонійно доповнюють і підкреслюють красу вільного водного потоку.

В основному це здійснено за рахунок власних коштів, отриманих від підсобно-допоміжної діяльності. У 2011 році станція від ПДЦ отримала 538 тис. грн. прибутку, що на 44.6% вище плану.

Особливу увагу на підприємстві приділяється поліпшенню умов праці. На робочих місцях проведені ремонти, оновлено меблі, встановлено 20 кондиціонерів: у чергових по станції, в маневрового диспетчера, операторів СТЦ і при маневровому диспетчері, в чергових по парку.

Для повноцінного харчування працівників закуплені електрочайники та мікрохвильові печі. Дуже вдячні квиткові касири керівнику станції Гребінка за створений комфорт в службових приміщеннях. Тут встановлені три кондиціонери, відкрита кімната для прийому їжі, відремонтовано побутові приміщення, введені душова і туалет.

Відремонтовано будівлю адміністративного корпусу, відкрито 2 туалети, душ. У кожному кабінеті встановлені кондиціонери.

Прес-центр станції Гребінка


Схожі матеріали:
👁 1193
Категорія: Новини Гребінки
Теги: Гребінка, завдання. фонтан, черговий, станція, парк, Стариковський




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
У Полтаві водій Chevrolet Aveo наїхав на 6-річну дівчинку У Полтаві водій Chevrolet Aveo наїхав на 6-річну дівчинку
Під час реанімаційних заходів в одній із квартир Кременчу... Під час реанімаційних заходів в одній із квартир Кременчу...
Виїхав за межі дороги та перевернувся: на Полтавщині п'ян... Виїхав за межі дороги та перевернувся: на Полтавщині п'ян...
У мережі запустили фейк, орієнтований на мешканців Полтав... У мережі запустили фейк, орієнтований на мешканців Полтав...
В ДТП на Полтавщині травмувався 35-річний мотоцикліст В ДТП на Полтавщині травмувався 35-річний мотоцикліст
На Гребінківщині висадили алею молодих дерев На Гребінківщині висадили алею молодих дерев

НАЙБІЛЬШ ЧИТАЄМІ

 
Сьогодні матеріалів немає.