Архів новин    Новини Гребінки    Новини Полтавщини    Новини громади    Події    Суспільство    Освіта    Культура    Здоров'я    Спорт    Технології    Новини Полтавщини TV   

24.11.2016

Старшокласники Гребінки змагалися у вивченні соціальних прав (ФОТО)


Уявити себе парламентарями вигаданої «Країни Гідності», мали змогу учні 9-10-х класів міських шкіл Гребінки


Старшокласники Гребінки змагалися у вивченні соціальних правОтримати інформацію про основні права людини, уявити себе парламентарями вигаданої «Країни Гідності», розробити стратегію її розвитку і, таким чином вивчити соціальні права мали змогу учні 9-10-х класів міських шкіл Гребінки.

А допомагали їм в цьому фасилітатор карткової гри «Країна Гідності» Олександр Чепур та представники відділу освіти, молоді та спорту, служби у справах дітей, районного центру соціальних служб для сім´ї, дітей та молоді.

У читальному залі зібрались не тільки самі учасники гри, а і глядачі, які підтримували своїх однолітків.

За словами організаторів заходу, це вже не перша зустріч у Гребінці, в ході якого діти використовують унікальний інструмент вивчення соціальних прав.

Олександр Чепур, керівник Полтавської обласної молодіжної громадської організації «Твій Світ» говорить, що за період реалізації проекту більше 300 учнів і студентів Полтавщини познайомилися з «Країною Гідності».

Захід відкрила Валентина Даценко, директор районного центру соціальних служб для сім´ї, дітей та молоді. Вона розповіла учасникам про мету заходу, який приурочили до відзначення Дня спільних дій в інтересах дітей та річниці Конвенції ООН.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В навчальних закладах Гребінківщини пройшов Тиждень безпеки дорожнього руху

В ході гри учасникам було запропоновано спланувати стратегію вигаданої держави на 5 років. Кожен з учнів зміг оцінити свої навички у формуванні державної соціальної політики, взяти участь у обговоренні загальної  стратегії розвитку та краще зрозуміти проблеми нашого суспільства в цілому і громади зокрема.

Захід був реалізований в рамках проекту: «Підвищення рівня обізнаності молоді Полтавщини щодо поточної державної молодіжної політики та соціальних прав» за фінансової підтримки  МБО "Партнерство «Кожній дитині».

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Grebenka.com


Схожі матеріали:
👁 1755
Категорія: Освіта
Теги: учні, гра, Grebenka.com, новини Гребінки, Олександр Чепур, Твій Світ, Гребінка, Країна Гідності




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
На Полтавщині п'ятеро зловмисників незаконно вирубували д... На Полтавщині п'ятеро зловмисників незаконно вирубували д...
У Гребінці сталася пожежа у багатоквартирному будинку У Гребінці сталася пожежа у багатоквартирному будинку
На Пирятинщині завершується посівна кампанія На Пирятинщині завершується посівна кампанія
На Полтавщині водій перевозив понад 20 кілограмів риби бе... На Полтавщині водій перевозив понад 20 кілограмів риби бе...
65-річний працівник одного із підприємств Полтави впав із... 65-річний працівник одного із підприємств Полтави впав із...
У Гребінці жінку оштрафували за залишене на вулиці сміття У Гребінці жінку оштрафували за залишене на вулиці сміття

НАЙБІЛЬШ ЧИТАЄМІ