Архів новин    Новини Гребінки    Новини Полтавщини    Новини громади    Події    Суспільство    Освіта    Культура    Здоров'я    Спорт    Технології    Новини Полтавщини TV   

18.10.2022

У Гребінці підвели підсумки дворічного проєкту підтримки колишніх жертв нацизму


За час імплементації проєкту його підопічні отримали більший доступ до допомоги у закупівлі і доставці продуктів харчування


У Гребінці підвели підсумки дворічного проєкту підтримки колишніх жертв нацизмуРезультати проєкту та його вплив обговорили під час чергового кола підтримки, яке днями відбулося у Гребінці. Два роки поспіль проєкт реалізовувала громадська організація «Твій Світ» у співпраці з Гребінківським територіальним центром соціального обслуговування.
 
Під час цієї зустрічі керівник ГО «Твій Світ» Олександр Чепур подякував учасникам і учасницям, а також партнерам і волонтерам проєкту. Він зазначив, що проєкт втілювали під час надзвичайних подій – пандемія коронавірусу та повномасштабне вторгнення росії.  

Проте, два роки роботи дали свої результати і видно якісні зміни у житті підопічних проєкту, адже за цей час всі його учасники стали справжніми друзями. Особливої актуальності проєкт набув під час повномасштабної війни.  

Разом з терміновою гуманітарною підтримкою, психологічну допомогу продовжують отримувати особи, які постраждали від націонал-соціалізму за місцем свого проживання.

Ряд позитивних відгуків та побажань організатори проєкту отримали з анкетування, яке провели серед постійних учасників і учасниць літнього віку.

Гребінківський територіальний центр соціального обслуговування

 
"Найбільше вразила турбота про нас - людей похилоговіку, уважність з боку організаторів.  Потрібно, щоб такий проєкт був і далі!" – говорить одна з учасниць поважного віку про свої враження від проєкту.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Гребінці з початку року одружилося майже удвічі більше пар, ніж торік
 
За час імплементації проєкту його підопічні отримали більший доступ до допомоги у закупівлі і доставці продуктів харчування, ліків та інших товарів; ширший доступ до соціальних, інформаційних та освітніх послуг та взаємодіяли з фахівцями, службами та волонтерами; стали більше цікавитися і брати участь у житті територіальної громади.

Гребінківський територіальний центр соціального обслуговування
 

Заходи відбувались завдяки проєкту "Розширення стійких соціальних взаємозв'язків осіб, які постраждали від нацизму та їх залучення в життя Гребінківської об'єднаної територіальної громади"  Німецькому фонду "Пам'ять, відповідальність і майбутнє" у рамках програми «Ми поруч!».
 

Гребінківський територіальни центр соціального обслуговування


Гребінківський територіальний центр соціального обслуговування


Схожі матеріали:
👁 1384
Категорія: Новини Гребінки
Теги: територіальний центр соціального об, Чепур, Твій Світ, Гребінка




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
На Полтавщині п'ятеро зловмисників незаконно вирубували д... На Полтавщині п'ятеро зловмисників незаконно вирубували д...
У Гребінці сталася пожежа у багатоквартирному будинку У Гребінці сталася пожежа у багатоквартирному будинку
На Пирятинщині завершується посівна кампанія На Пирятинщині завершується посівна кампанія
На Полтавщині водій перевозив понад 20 кілограмів риби бе... На Полтавщині водій перевозив понад 20 кілограмів риби бе...
65-річний працівник одного із підприємств Полтави впав із... 65-річний працівник одного із підприємств Полтави впав із...
У Гребінці жінку оштрафували за залишене на вулиці сміття У Гребінці жінку оштрафували за залишене на вулиці сміття

НАЙБІЛЬШ ЧИТАЄМІ