Архів новин    Новини Гребінки    Новини Полтавщини    Новини громади    Події    Суспільство    Освіта    Культура    Здоров'я    Спорт    Технології    Новини Полтавщини TV   

19.07.2024

У Полтаві артисти та футболісти зіграють благодійний матч на підтримку поранених бійців


Разом із професійними футболістами із ФК «Ворскла» на поле вийдуть аматори – працівники адміністрації та силових структур


У Полтаві артисти та футболісти зіграють благодійний матч на підтримку поранених бійців У Полтавській ОВА відбулася предматчева пресконференція.

Артисти, футболісти та керівництво обласної адміністрації розповіли про організацію благодійного футбольного поєдинку на стадіоні «Ворскла» 20 липня.

Усі кошти, зібрані за вхід на стадіон, на аукціоні та донати, підуть на реабілітацію трьох важкопоранених військових.

«Гра має бути дуже цікавою. Адже разом із професійними футболістами із ФК «Ворскла» на поле вийдуть аматори – працівники адміністрації та силових структур.

А суперник наш ще цікавіший – збірна команда артистів України, – розповів перший заступник начальника Полтавської ОВА Богдан Корольчук. – Хочу звернутися до полтавців із проханням не бути байдужими й долучитися до футболу. Можна відвідати матч або дивитися його онлайн, можна брати участь в аукціоні або просто донатити. Гра буде благодійною, всі гроші за вхід на стадіон та з аукціону підуть на добру справу. Кошти будуть витрачені на реабілітацію бійців, які отримали важкі поранення на полі бою».

Продюсер збірної команди артистів Валерій Скавронський розповів про особливості завтрішнього матчу.
 
«Ми грали в Полтаві минулого року. Чудова атмосфера, люди та цікавий матч. Сподіваюся, завтра буде ще краще. Цей матч унікальний, ми змінимо хід гри та правила футболу на одну гру. За донат людина зможе замінити на 15 хвилин тренера або когось із гравців обох команд, і навіть арбітра, – сказав Валерій Скавронський. – Наша збірна команда – це професіонали в своїй сфері, й не всі вони гарно грають футболу, але вони готові грати заради того, аби підтримати наших військових, які потребують реабілітації».

Заступник начальника Полтавської ОВА Володимир Когут подякував команді артистів, за те що вони підтримали цю ініціативу, активно працювали в організації заходу.

«Ми проводимо цей матч для того, щоб дати глядачам ментально відпочити та підтримати наших захисників, які дуже потребують допомоги. Крім того, сподіваємося, що донатів вистачить й для того, аби підтримати дитячу лікарню «Охмадит», яка нещодавно зазнала руйнувань. Тож запрошую всіх охочих долучитися до нашого благодійного заходу», – сказав Володимир Когут.


У Полтаві артисти та футболісти зіграють благодійний матч
 

Захід на стадіоні «Ворскла» розпочнеться о 16:00, сам матч – о 17:00. Серед гравців збірної команди акторів – відомий актор театру і кіно, комік Арам Арзуманян.

«Продюсер нашої збірної колись мені сказав: «Аран, ти для футболу не маєш ніякого значення, але ти артист. І в тебе буде задача і надзадача, які ти виконаєш так, як не може футболіст. Твоя задача – це зробити шоу». Тому я приїхав в Полтаву робити шоу. Надзадача – це збір коштів для важкопоранених бійців. Тому прошу всіх долучитися: прийти на матч або долучитися онлайн й саме головне донатити. А все, що залежить від мене, я зроблю на 200%».
 

Довідково

Гроші на матчі збиратимуть для трьох бійців.

Назар Кравченко проходив службу у 81 аеромобільній бригаді. Займався виробництвом боєкомплектів для дронів. Після влучання ворожого снаряду у майстерню знаходиться на лікуванні. Поранення: ампутація шістьох фаланг пальців на правій руці, осколкові поранення очей та опіки по всьому тілу.

Микола Зинюха прослужив в ЗСУ 9 років, у 24 окремій механізованій та 72 окремій механізованій бригадах. Має осколкові поранення лівої руки, пухлину головного мозку внаслідок політравми.

Юрій Груніч служив в 44 окремій артелерійській бригаді На війні повністю втратив зір, слух, має ампутацію трьох кінцівок.

Нині триває благодійний онлайн-аукціон, на якому розігруються лоти: збірка віршів Степана Чубенка та шалик з футбольною атрибутикою клубу ФК «Авангард». Їх передала Сталіна Чубенко, мама загиблого воротаря ФК «Авангард» Степана Чубенка, якого вбили на окупованій території Донеччини.

Для передматчевого аукціону футбольний клуб «Ворскла» надасть у якості лотів футбольні м’ячі з автографами гравців прем’єр-ліги чоловічої команди ФК «Ворскла» та першої ліги жіночої команди ФК«Ворскла».

Схожі матеріали:
👁 253
Категорія: Спорт
Теги: футболісти, полтава, ФУТБОЛ, ворскла, ФК «Ворскла»




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
За незаконну порубку дерев житель Полтавщини постане пере... За незаконну порубку дерев житель Полтавщини постане пере...
Аварійно-рятувальні роботи на місці ракетного удару в Пол... Аварійно-рятувальні роботи на місці ракетного удару в Пол...
ДТП на Полтавщині: автомобіль Ford Transit зіткнувся із м... ДТП на Полтавщині: автомобіль Ford Transit зіткнувся із м...
На Полтавщині затримала керівника Держпродспоживслужби на... На Полтавщині затримала керівника Держпродспоживслужби на...
На Полтавщині чоловік поранив собі грудну клітку бензопил... На Полтавщині чоловік поранив собі грудну клітку бензопил...
У результаті ворожого удару в Полтаві постраждали 298 люд... У результаті ворожого удару в Полтаві постраждали 298 люд...

НАЙБІЛЬШ ЧИТАЄМІ