Архів новин    Новини Гребінки    Новини Полтавщини    Новини громади    Події    Суспільство    Освіта    Культура    Здоров'я    Спорт    Технології    Новини Полтавщини TV   

07.05.2014

Управлінським кадрам Полтавщини надається можливість стажування у Німеччині


У Полтавській області триває реалізація Програми перепідготовки управлінських кадрів для сфери підприємництва


Управлінським кадрам Полтавщини надається можливість стажування у Німеччині

У Полтавській області триває реалізація Програми перепідготовки управлінських кадрів для сфери підприємництва "Українська ініціатива", яка включає в себе  2 етапи:

І. Перепідготовку у вищих навчальних закладах, яка здійснюється за рахунок коштів Державного бюджету Українипротягом 6-10-ти місяців, залежно від форми навчання (очної чи заочної), з подальшим отриманням Диплому про перепідготовку державного зразка за фахом "Економіка і підприємництво" або "Менеджмент".

Вимогами до учасників перепідготовки є: закінчена вища освіта, базове знання щонайменше однієї західної мови, досвід роботи на управлінських посадах в підприємницьких структурах не менше 1 року, відповідність віковим критеріям (від 25 до 40 років).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: І Обласний конкурс "Успішна жінка Полтавщини"

Детальна інформація знаходиться на веб-сайті www.inwent.org.ua в розділі "Програма підготовки менеджерів" - "Українська частина програми".

Прийом документів здійснюється до 01.06.2014 Регіональною робочою групою МЦПК по Полтавській області (м. Полтава, вул. Жовтнева, 45, кім. 225, тел. (05322) 7-21-55).

ІІ. Стажування менеджерів за кордоном. Цей етап реалізується за рахунок міжнародної технічної допомоги.

Детальна інформація знаходиться на  сайті www.giz.de/gc21/mp/ua у розділі "Програма підготовки менеджерів" - "Інформація для кандидатів на стажування" або за телефоном (044) 228-42-54.

Прийом документів здійснюється до 15.05.2014 Регіональною робочою групою МЦПК по Полтавській області (м. Полтава, вул. Жовтнева, 45, кім. 225, тел. (05322) 7-21-55).

Полтава сьогодні



Схожі матеріали:
👁 1290
Категорія: Полтавщина
Теги: Полтавщина, менеджмент, Управлінські кадри




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
На Полтавщині п'ятеро зловмисників незаконно вирубували д... На Полтавщині п'ятеро зловмисників незаконно вирубували д...
У Гребінці сталася пожежа у багатоквартирному будинку У Гребінці сталася пожежа у багатоквартирному будинку
На Пирятинщині завершується посівна кампанія На Пирятинщині завершується посівна кампанія
На Полтавщині водій перевозив понад 20 кілограмів риби бе... На Полтавщині водій перевозив понад 20 кілограмів риби бе...
65-річний працівник одного із підприємств Полтави впав із... 65-річний працівник одного із підприємств Полтави впав із...
У Гребінці жінку оштрафували за залишене на вулиці сміття У Гребінці жінку оштрафували за залишене на вулиці сміття

НАЙБІЛЬШ ЧИТАЄМІ