Архів новин    Новини Гребінки    Новини Полтавщини    Новини громади    Події    Суспільство    Освіта    Культура    Здоров'я    Спорт    Технології    Новини Полтавщини TV   

01.11.2011

За 9 місяців, із 1350 особи, які перебували на обліку в Гребінківському центрі зайнятості, працевлаштовано - 548



За 9 місяців, із 1350 особи, які перебували на обліку в Гребінківському центрі зайнятості, працевлаштовано - 548

31 жовтня 2011 року відбулася щотижнева нарада у голови Гребінківської райдержадміністрації за участю  начальників управлінь, відділів райдержадміністрації, керівники територіальних підрозділів району.

Начальник відділу освіти В.М.Лисогор та головний державний санітарний лікар району О.І.Шовкопляс доповіли про організацію харчування дітей в загальноосвітніх навчальних закладах, дотримання проти епідеміологічного режиму.

Заклади району дотримуються  виконання Інструкції з організації харчування дітей, створені ради по харчуванню, протоколи засідань свідчать про їхню дієвість. Санітарний стан приміщень харчоблоків відповідає нормам.

Про виконання програми зайнятості за 9 місяців розповіла директор Гребінківського районного центру зайнятості Н.А.Широкова.

За 9 місяців на обліку в районному центрі зайнятості перебувало 1354 особи, з них працевлаштовані на вільні та новостворені робочі місця 548 осіб.

Про підсумки роботи із зверненнями громадян, що надійшли до райдержадміністрації  у Ш кварталі 2011 року було проінформовано головним спеціалістом загального відділу апарату райдержадміністрації Н.О.Приходько.

За даний період поточного року до Гребінківської райдержадміністрації надійшло 32 пропозиції, заяв і скарг громадян, що на 47 менше, в порівнянні з звітним періодом 2010 року.

Завідувач сектору контролю апарату райдержадміністрації доповів про стан виконавської дисципліни.

Гребінківська районна державна адміністрація


Схожі матеріали:
👁 1287
Категорія: Новини Гребінки
Теги: програма, центр зайнятості, Громадянин, Гребінка




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
На Полтавщині упродовж двох тижнів від ураження електрост... На Полтавщині упродовж двох тижнів від ураження електрост...
На Полтавщині під час рейду виявили браконьєра На Полтавщині під час рейду виявили браконьєра
На Полтавщині у річці поблизу Гадяча виявили тіло людини ... На Полтавщині у річці поблизу Гадяча виявили тіло людини ...
На Полтавщині позашляховик виїхав за межі проїзної частин... На Полтавщині позашляховик виїхав за межі проїзної частин...
ДТП на Полтавщині: Lexus не розминувся з КІА (ФОТО) ДТП на Полтавщині: Lexus не розминувся з КІА (ФОТО)
Унаслідок обстрілів Полтавщини пошкоджено елеватор Унаслідок обстрілів Полтавщини пошкоджено елеватор

НАЙБІЛЬШ ЧИТАЄМІ