Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


06.08.2024

Полтавців найбільше турбують питання соціального захисту та комунального господарства


Лідерами за кількістю звернень у липні стали Полтавська, Кременчуцька, Миргородська, Лубенська та Гадяцька громади


гаряча телефонна лінія Полтавської ОВА

Гарячі лінії обласного контактного центру Полтавської ОВА продовжують функціонувати безперервно. Фахівці центру в цілодобовому режимі приймають дзвінки від мешканців області, забезпечують реєстрацію звернень, надають довідкову інформацію.

За результатами роботи у липні на гарячі лінії надійшло 1369 дзвінків, кожний сьомий - від внутрішньо переміщених осіб. Більше 30 дзвінків отримано з питань рекрутингу та від родин мобілізованих.

Загалом було зареєстровано 1304 заяви і скарги. У липні домінуючою стала тематика житлово-комунального господарства –  практично кожне друге звернення. Сприяли цьому надмірне підвищення температури зовнішнього повітря, погіршення ситуації в системі енергопостачання, що призвело до застосування досить жорстких графіків вимкнень послуги для споживачів. Як результат – більше 80 відсотків питань ЖКГ стосувалися відсутності електропостачання та централізованого холодного водопостачання, насамперед у мешканців Полтавської громади.

Не втрачають актуальності проблеми з відновленням роботи ліфтів та ремонтом житлових будинків і прибудинкових територій – більше 30 зауважень.

Серед соціальних питань переважають запити від ВПО щодо виплати належних їм коштів – більше 100, призначення інших видів державних грошових допомог – близько 70 та надання матеріальної і гуманітарної підтримки мешканців у громадах – майже 30.

Крім цього, традиційно нагальними залишаються питання благоустрою, земельних відносин та охорони здоров’я.

Лідерами за кількістю звернень у липні стали Полтавська, Кременчуцька, Миргородська, Лубенська та Гадяцька громади.

Фахівцями центру, також, забезпечено опрацювання звернень, які надходили від Урядового контактного центру та міністерств.  

Протягом місяця опрацьовано близько 750 раніше отриманих заяв та скарг. Заявникам надіслано письмові відповіді з ґрунтовними роз’ясненнями, а кожне десяте звернення – вирішено позитивно. Зафіксовано 7 подяк.

Кожен за потреби має можливість безперешкодно та безкоштовно звернутися на  гарячу телефонну лінію Полтавської ОВА: 0800502230.

Схожі матеріали:
👁 194
Категорія: Соціальний захист
Теги: Полтавська ОВА, гаряча телефонна лінія




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ