Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


30.04.2024

Швейцарська машина розмінування GCS-200, з дистанційним керуванням, здатна розчищати до 12 000 м² землі на день


GCS-200, спеціально розроблений для важких завдань з розмінування


GCS-200, спеціально розроблений для важких завдань з розмінування

Операції з розмінування в Україні переважно проводяться саперами вручну, проте впровадження саперних машин GCS-200 значно прискорить цей процес, звільнивши саперів від небезпечних завдань.

Дистанційно керована машина GCS-200 має здатність розчищати до 12 000 м² землі на день, що у 200 разів більше, ніж група саперів, що діють вручну. Цей прогрес у галузі механічного розмінування забезпечить здатність України у безпеці своєї території та захисту її мешканців від небезпек, пов'язаних з мінами та вибухонебезпечними предметами.

GCS-200, вироблений швейцарською компанією GCS, спеціально розроблений для важких завдань з розмінування та здатний справлятися як з протипіхотними, так і протитанковими мінами в складних умовах.


GCS-200, спеціально розроблений для важких завдань з розмінування
 

При розмінуванні міни вибухають або знищуються переднім інструментом, таким чином відводячи вибух від уразливих частин системи. Стандартний варіант GCS-200 оснащений V-подібним днищем для розсіювання мінних вибухів та балістичним захистом із сталі Hardox товщиною 20 мм спереду, 10 мм на шасі та 8 мм на корпусі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: EOS Technologie представив новий реактивний ударний безпілотник Veloce 330, швидкість польоту понад 400 км/год.

Керований дистанційно за допомогою вбудованих та захищених систем камер, він забезпечує безпечні та точні операції з розмінування в діапазоні від 300 до 3500 метрів. Оснащена румпельним та ланцюговим механізмами, здатними проникати на глибину до 31,50 см, ця машина для розмінування оснащена безступінчастим гідростатичним приводом ходу кожної гусениці, що рухається гідравлічними двигунами від коробки передач Allison.

GCS-200, спеціально розроблений для важких завдань з розмінування
 

GCS-200 оснащений універсальним маніпулятором з різними інструментами для таких завдань, як утилізація СВУ, видалення боєприпасів, що не розірвалися, а також підйом важких предметів вагою від 650 до 2000 кг. Завдяки таким можливостям, як земляні роботи, захоплення, штовхання за допомогою вбудованого бульдозерного відвалу, його компоненти та пружні матеріали забезпечують довговічність навіть у суворих умовах.

 


Схожі матеріали:
👁 131
Категорія: Технології
Теги: комплекси для розмінування, машина для розмінування, розмінування




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ