Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


12.10.2024

Спеціальний одяг від українського бренду Бреві: різновиди та переваги


Спеціальний одяг іноді використовується лише для брендування, але в більшості випадків – це захист, комфорт та безпека працівників підприємства


Спеціальний одяг

З 2003 року компанія Бреві успішно працює на українському ринку, займаючись виробництвом спеціального одягу для працівників різних сфер промисловості, комунального господарства, будівництва, ремонту та багато іншого. Сертифіковане виробництво та досвід дозволяють створити не просто зручний, а й захисний одяг, попереджаючи будь-які негативні впливи, зберігаючи життя та здоров'я працівника.

Спеціалізоване обладнання дозволить використовувати інноваційні матеріали та тканини, захищаючи від впливу вогню, тепла, холоду, сильних вітрів та навіть механічного впливу. На сайті https://brevi.com.ua/uk/ варто заздалегідь ознайомитися з пропозиціями, зробивши вибірку під свої цілі та завдання. Якщо виникнуть складнощі, консультанти завжди підкажуть що та як вибрати під певні цілі.

Функціонал та захист одягу

Спеціальний одяг іноді використовується лише для брендування, але в більшості випадків – це захист, комфорт та безпека працівників підприємства.

Потенційними загрозами та проблемами прийнято вважати такі моменти:
  • механічний вплив;
  • хімікати;
  • високі чи низькі температури;
  • електричний розряд;
  • різні погодні умови.
Будь-який одяг може доповнюватися різними елементами, включаючи світловідбиваючі компоненти, накладки, клапани для вентиляції, різну кількість кишень, замків та багато іншого.

Захист та попередження негативного впливу доповнюються також зручністю та комфортом самого одягу. Вона має сковувати руху і бути анатомічно правильної форми, відповідати таблиці розмірів міжнародного типу. З цим компанія Бреві справляється ідеально.

Каталог одягу

Асортимент включає велику кількість пропозицій під різні цілі та завдання.

Сьогодні в каталозі можна знайти такі варіанти:
  • куртки;
  • костюми;
  • комбінезони;
  • мешканці;
  • штани та штани.
Одяг може доповнюватися різними елементами, фурнітурою та аксесуарами, бути утепленим або навпаки полегшеним для теплої пори року.

Особливості співпраці з брендом Бреві

За відсутності потрібного одягу в асортименті або за бажання зробити корпоративний одяг завжди можна замовити виробництво за індивідуальними вимогами. Буде представлений каталог доступних варіантів із визначенням типу одягу, його кількістю та навіть комплектації. Реалізація завдань у великих обсягах виключає проблеми, щоб забезпечити своїх співробітників безпечними умовами.

Великі замовлення додатково дозволяють зробити клієнту знижку. Обов'язково підписується договір співробітництва із зазначенням термінів та додаткових умов. Це робить взаємодію безпечною для обох сторін.

Схожі матеріали:
👁 91
Категорія: Прес-реліз
Теги: спеціальний одяг




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ