Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


12.10.2024

В Україні офіційно запустили програму «Національний кешбек»


Споживачі бачать в Дії нарахований кешбек на наступний день після здійснення покупки.


В Україні офіційно запустили програму «Національний кешбек»

Програма підтримки громадян «Національний кешбек» офіційно стартувала. Про це повідомила Перша віцепрем’єр-міністерка України – Міністерка економіки України Юлія Свириденко під час виступу на бізнес-форумі «Зроблено в Україні».

Бета-тестування національного кешбеку завершено. Технічні і фінансові системи працюють коректно. Кешбек відображається в Дії на наступний день. Споживач має можливість з’ясувати, на які товари діє Національний кешбек.

«За час бета-тестування програми, який тривав з 2 вересня, українці випустили понад 2 мільйони карток. Понад мільйон людей бачать кешбек у Дії, а це – 73,2 млн грн. До нас доєдналися 11 банків, сотні представників рітейлу та тисячі виробників, які додали 260 тисяч товарів. Зараз ми можемо сказати, що програма працює коректно, ми протестували всі системи, здійснили необхідні налаштування», – розповіла Юлія Свириденко.

За її словами, основні торгівельні мережі вже маркують свої магазини, де діє програма, і позначають на полицях товари, на які нараховується «Національний кешбек». Споживачі бачать в Дії нарахований кешбек на наступний день після здійснення покупки.

Начальник Полтавської ОВА Філіп Пронін розповів, що учасниками прогами вже стали 40 виробників із Полтавщини.

«При купівлі їхньої продукції можна отримати 10% кешбеку від вартості товару. Нині у переліку підприємств – виробники молочної та м’ясної продукції, хліба, солодощів, круп, олії, дитячого харчування, а також одягу та шкарпеток, парфумів і косметичних засобів, ліків і меблів», – сказав Філіп Пронін.

Бізнес-форум «Зроблено в Україні» об'єднав урядовців, представників бізнесу, міжнародних організацій і дипломатів. Долучилася й делегація від Полтавщини.

«Об'єднані спільною метою – популяризувати, підтримувати і стимулювати вітчизняне виробництво, адже міцна економіка – сильна країна», – додав Філіп Пронін.

Нагадаємо, щоб отримувати кешбек від держави необхідно:
  • Подати заявку через сайт чи мобільний застосунок банку, який бере участь у програмі, або звернутися до відділення. До програми долучилися такі банки: ПриватБанк, monobank, Укргазбанк, Sense Bank, ПУМБ, Абанк, Банк Глобус, UKRSIBBANK BNP Paribas Group, Ощадбанк, Акордбанк та Банк Кредит Дніпро.
  • Визначити картки, з яких ви оплачуєте покупки, і надати банку дозвіл на передачу інформації про транзакції з цих карток в магазинах-учасниках програми.
  • Відкрити фізичну чи віртуальну картку, куди нараховуватиметься кешбек.
  • У Дії в розділі Сервіси обрати картку «Національний кешбек» для виплат.
Використати кошти від кешбек можна до 31 січня 2024 року.

«Національний кешбек» – ініційована Президентом України програма підтримки громадян. Умовою її надання є купівля місцевих товарів. Така форма підтримки формує додатковий попит на українські товари з боку громадян, а також допоможе змінити споживчі звички українців, щоб українське стало товаром першого вибору.

Схожі матеріали:
👁 88
Категорія: Актуально
Теги: кешбек, Програма підтримки громадян, Дія




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ