Форум Grebenka.com
[ Оновлені теми · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пасажири
bvghoyv
Дата: Четвер, 12.12.2024, 09:40 | Сообщение # 1

Статус: Offline
Усім доброго. Відразу обмовлюся, мова тут піде не про тариф, а про щонайменше кішок і собак. Віз я собачечку. Господиня мила і добра, собачка теж хороша. Але це була лайка... Здуру дозволив ще відчинити для собачки вікно. Після висадки зазирнув в салон і, без перебільшення, о##єл. Шерсть була просто скрізь. Шаром. Включно з задньою полицею, під килимами, на стелі, навіть у багажнику. Півгодини махав ганчіркою, щіткою, щіткою на протягу. Потім плюнув і поїхав пилососити. На чорному салоні була видна тільки біла шерсть, а песик був чорний з білими грудьми. Півтори години праці поки прийшов у допоїздний вигляд. Тепер при замовленні з тваринами, визираю з-за рогу, кого там везти))). Отже, питання, дорогі знавці. Як ви возите подібних тваринок, як реагуєте? Я особисто подумую купити автогамак.

koeuqpu
Дата: Четвер, 12.12.2024, 17:31 | Сообщение # 2

Статус: Offline
Я намагаюся взагалі не возити, часто трапляються ті, які не вказують на перевезення тварини.
Віз один раз тітку, не помітив, що вона з собакою, яка в сумці сиділа.
Пів району проїхала мовчки, на висадці в точці Б собака на мене чомусь гавкати вирішив. Я аж хреститися почав, перша думка була що це бабка-відьма загавкала на мене))

Edera
Дата: Субота, 14.12.2024, 14:24 | Сообщение # 3

собаки та діти-тільки якщо свої. Решту на вихід без розмов.

Anton
Дата: Понеділок, 16.12.2024, 22:36 | Сообщение # 4

Нормальні люди перевозять чистих собак. Дрібні породи в переносці або на килимку з чистими лапами, середні породи, господарі мають мати чохол, який чіпляється з одного боку за підголівники передніх сидінь, і з іншого відповідно, утворюється ложе, де собака спокійно лежить, при цьому мінімум шерсті, але вона все одно є!
Нещодавно відчиняє двері мотря і брудного пуделя в абсолютно чисту машину запускає. Я не стримався звичайно, але відповідь убила: "А що я ж оплачу" Після сказаного вона вирушила в ще більш далеку пішу подорож.
Взагалі тут варто подумати, гаяти час і пилососити, або це відразу має коштувати дорого.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
Код безпеки: