Архів новин    Новини Гребінки    Новини Полтавщини    Новини громади    Події    Суспільство    Освіта    Культура    Здоров'я    Спорт    Технології    Новини Полтавщини TV   

13.10.2024

Миргород прощався з воїном, якого родина шукала більше двох років


У Миргороді провели в останню путь воїна Сергія Гуревича. Поховали захисника на Алеї Героїв


Прощання з воїном Сергієм ГуревичемУ Миргороді провели в останню путь воїна Сергія Гуревича. Поховали захисника на Алеї Героїв.

Про прощання з воїном повідомили у Миргородській міській раді 12 жовтня.

Бойовий шлях воїна

Сергій Гуревич народився 13 листопада 1981 року в родині військовослужбовця в Росії, де батько на той час проходив службу. Коли хлопцю виповнилося 8 років, родина переїхала в Пирятин, на батьківщину батька. Там він закінчив Пирятинську середню школу №4.

«Юнак ріс товариським, розумним і допитливим, захоплювався історією та колекціонував марки. Мріяв стати агрономом і вступив у Березоворудський державний аграрний технікум. Строкова служба у лавах Збройних Сил України припала до душі наполегливому і відповідальному хлопцю, тож він підписав контракт та продовжив військову службу», – пишуть в міськраді.

Згодом воїн переїхав у Миргород. Працював на місцевому м’ясокомбінаті. З початком повномасштабного вторгнення чоловік не вагався та став на захист територіальної цілісності держави.


Прощання з воїном Сергієм Гуревичем


Воював Сергій Гуревич як старший сержант у лавах 54-ї окремої механізованої бригади. Захисник загинув 23 березня 2022 року на Донеччині. Воїн залишився відданим військовій присязі та мужньо захищав Україну до останнього подиху.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мобільна пускова установка для чотирьох ракет на базі позашляховика Toyota Hilux

Тривалий час його доля лишалася невідомою. Дружина героя Вікторія Даниленкова повідомляла, що востаннє чоловік виходив на звʼязок 18 березня. Після зникнення бійця дружина розпочала пошуки бійця, що тривали понад 2 роки.

Прощання з воїном Сергієм Гуревичем
 

Нещодавно загибель Сергія Гуревича підтвердили за ДНК. Воїна зустріли «живим» коридором. Попрощалися із захисником у Миргороді.
 

Прощання з воїном Сергієм Гуревичем


Прощання з воїном Сергієм Гуревичем


Прощання з воїном Сергієм Гуревичем

Світла пам’ять воїну!

Схожі матеріали:
👁 153
Категорія: Події
Теги: захисники, Миргород, воїн




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
У Полтаві невідомі підпалили будівлю податкової служби У Полтаві невідомі підпалили будівлю податкової служби
На Миргородщині у водоймі виявили тіло 74-річного чоловік... На Миргородщині у водоймі виявили тіло 74-річного чоловік...
На Полтавщині електропотяг травмував чоловікаа, який руха... На Полтавщині електропотяг травмував чоловікаа, який руха...
Навіки 32: на війні загинув полтавець Олександр Чухно Навіки 32: на війні загинув полтавець Олександр Чухно
Водій ВАЗу збив на Полтавщині чотирьох жінок Водій ВАЗу збив на Полтавщині чотирьох жінок
Миргород прощався з воїном, якого родина шукала більше дв... Миргород прощався з воїном, якого родина шукала більше дв...

НАЙБІЛЬШ ЧИТАЄМІ