Архів новин    Новини Гребінки    Новини Полтавщини    Новини громади    Події    Суспільство    Освіта    Культура    Здоров'я    Спорт    Технології    Новини Полтавщини TV   

14.10.2024

Навіки 32: на війні загинув полтавець Олександр Чухно


Чухно Олександр навчався в загальноосвітній школі №2 міста Гребінка


Чухно Олександр ІвановичЧухно Олександр Іванович був відважним, вмотивованим воїном, надійним товаришем по службі, який врятував життя не одному своєму побратиму, але втратив своє.

Чухно Олександр  народився 14 червня 1992 в місті Харків. Навчався в загальноосвітній школі №2 міста Гребінка, після закінчення якої вступив на навчання до Київського політехнічного інституту.

В 2014 році був призваний до лав Національної Гвардії України і продовжував службу в місті Львів. Захищав незалежність України під час АТО і до повномасштабного вторгнення виконував бойові завдання в складі четвертої бригади оперативного призначення НГУ імені Героя України Сергія Михальчука «РУБІЖ». З перших днів агресії і до дня своєї загибелі перебував на передовій.

Командир другої роти першого батальйону оперативного   призначення четвертої бригади був поруч зі своїми побратимами, для яких, старший лейтенант з позивним «ТУРИСТ», був і наставником, і другом, і батьком. Справжній командир, відважний побратим, чуйна людина, вірний друг.

Його життєвим кредо було: «Я поведу хлопців лише туди, куди піду сам». І до останнього подиху не зрадив своїм словам. Командир піхотної роти Чухно Олександр Іванович загинув смертю воїна, прикриваючи свій підрозділ.
Захисник показав приклад справжнього патріота, приклад хоробрості і відваги, він чесно і до кінця виконував свій обов’язок воїна і громадянина, віддавши своє безцінне життя за вільне майбутнє у Незалежній Україні.
Ніякі слова не втамують біль тяжкої, непоправної втрати. Висловлюємо щирі співчуття матері, рідним та близьким Олександра.

Герой назавжди залишиться у наших серцях!

Чухно Олександр Іванович


Схожі матеріали:
👁 174
Категорія: Події
Теги: воїн, війна, Гребінка, Втрата




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
У Полтаві невідомі підпалили будівлю податкової служби У Полтаві невідомі підпалили будівлю податкової служби
На Миргородщині у водоймі виявили тіло 74-річного чоловік... На Миргородщині у водоймі виявили тіло 74-річного чоловік...
На Полтавщині електропотяг травмував чоловікаа, який руха... На Полтавщині електропотяг травмував чоловікаа, який руха...
Навіки 32: на війні загинув полтавець Олександр Чухно Навіки 32: на війні загинув полтавець Олександр Чухно
Водій ВАЗу збив на Полтавщині чотирьох жінок Водій ВАЗу збив на Полтавщині чотирьох жінок
Миргород прощався з воїном, якого родина шукала більше дв... Миргород прощався з воїном, якого родина шукала більше дв...

НАЙБІЛЬШ ЧИТАЄМІ