Архів новин    Новини Гребінки    Новини Полтавщини    Новини громади    Події    Суспільство    Освіта    Культура    Здоров'я    Спорт    Технології    Новини Полтавщини TV   

07.12.2016

У Гребінці встановили світлофори з жовтим миготливим сигналом


Кріплення для світлофорів виготовляли в Комбінаті комунальних підприємств


У Гребінці встановили світлофори з жовтим миготливим сигналомУ центрі Гребінки знаходяться школи, бібліотеки, Будинок культури, дитячо-юнацька спортивна школа.

Діти щодня багато разів переходять центральні вулиці міста, де завжди інтенсивний рух автомобілів.

Тому батьки з радістю відмітили приємну новину, що. пішохідні перехрестя почали облаштовувати світлофорами.

І дорослі, і малі знають, щоб уникнути небезпечних ситуацій на дорозі, пішоходам потрібно дотримуватися правил переходу вулиць та доріг. Переходити дорогу обов'язково на пішохідному переході. Але інколи і пішохідний перехід не змушує водіїв зупинятися.

Завжди жваво і багатолюдно на пішохідному переході біля переїзду на залізничний вокзал. Заклопотані пасажири перебігають дорогу не лише по "зебрі", та й водії не завжди зупиняються перед переходом.

Міською радою було вирішено встановити світлофори на пішохідних переходах для безпеки руху. Світлофор - пристрій оптичної сигналізації, призначений для регулювання руху людей, велосипедів, автомобілів і інших учасників дорожнього руху.

 

 

У місті встановили світлофори з жовтим миготливим сигналом, що дозволяють рух і інформують про наявність нерегульованого перехрестя або пішохідного переходу, попереджають про небезпеки. Миготливий жовтий сигнал вимагає понизити швидкість для проїзду перехрестя..

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Гребінці відзначили День Збройних сил України

Це спеціальні світлофори, що складаються з миготливої однієї секції. Водії ще з далеку будуть попереджені про наявність пішохідного переходу. Такі світлофори встановили на перехресті вулиці Євгена Гребінки та провулку Першотравневого, на Т-подібному перехресті вулиць Євгена Гребінки та Магістральної, на перехресті вулиць Незалежності та Миру (біля 47 магазину).
 

 

Кріплення для світлофорів виготовляли в Комбінаті комунальних підприємств.

Світлофори почали працювати, сподіваємося, що це поліпшить безпеку руху водіїв і пішоходів. Взимку, коли "зебри" заховалися під снігом, а знаки "з пішоходами" припорошило, водій все-таки зменшить швидкість та обережно пригальмує, побачивши миготливе світло світлофора.

Підписуйтесь на наші оновлення у Facebook, "ВКонтакте" та Twitter: всі найважливіші події Гребінківщини, і не тільки, в одному місці.

 



 
За матеріалами "Гребінчин край"


Схожі матеріали:
👁 1530
Категорія: Новини Гребінки
Теги: світлофор, Grebenka.com, автомобілі, Зебра, новини Гребінки, Гребінка, вулиця




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
На Полтавщині п'ятеро зловмисників незаконно вирубували д... На Полтавщині п'ятеро зловмисників незаконно вирубували д...
У Гребінці сталася пожежа у багатоквартирному будинку У Гребінці сталася пожежа у багатоквартирному будинку
На Пирятинщині завершується посівна кампанія На Пирятинщині завершується посівна кампанія
На Полтавщині водій перевозив понад 20 кілограмів риби бе... На Полтавщині водій перевозив понад 20 кілограмів риби бе...
65-річний працівник одного із підприємств Полтави впав із... 65-річний працівник одного із підприємств Полтави впав із...
У Гребінці жінку оштрафували за залишене на вулиці сміття У Гребінці жінку оштрафували за залишене на вулиці сміття

НАЙБІЛЬШ ЧИТАЄМІ